MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Vacatures

Plaats uw vacature
Hitma Instrumentatie zoekt Verkoper binnendienst (FR / NL-talig) Locatie Antwerpen, België
Hitma Instrumentatie zoekt Verkoper binnendienst
(FR / NL-talig) Locatie Antwerpen, België Vind jij het leuk om klanten advies te geven en oplossingen aan te dragen op het gebied van meet- en regeltechniek in de procesindustrie en HVAC (Heating, Ventilation and Airconditioning)? Dan hebben wij een interessante baan voor je. Commercieel talent Wij zoeken een enthousiaste collega die vanuit de binnendienst in België onze klanten ondersteunt bij technische vraagstukken. Je bent zowel online als offline het aanspreekpunt voor onze relaties op het gebied van instrumentatie, gasdetectie en gebouwautomatisering. Je signaleert kansen voor onze buitendienst en voert verkoopgesprekken via telefoon, e-mail of andere kanalen. Hiervoor werk je offertes uit, houdt dit nauwgezet bij in ons CRM-systeem en je volgt de offerte natuurlijk op om de order te scoren. Daarnaast zorg je voor goed contact met de leveranciers, zodat kennis van de markt en producten up to date is. Dit ben jij Je werkt en denkt op MBO+ niveau (Beroepssecundair onderwijs) en hebt bij voorkeur
12-09-2019  |  570x  | 
Insulcon B.V. zoekt een Account Manager
Intern / extern Insulcon b.V., een uitdagend en dynamisch industrieel bedrijf in hittebestendige isolatiematerialen bestaat bijna 40 jaar en breidt nog steeds uit. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij iemand met een vlotte babbel en in het bezit van zeer goede communicatietechnieken en communicatieve vaardigheden en nog veel meer. Eigenlijk zoeken wij een bijzondere, speciale collega met lef. Durf jij de uitdaging aan én maak jij het verschil binnen Insulcon? Kan jij de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid die wij aanbieden wel aan? Kijk op onze Insulcon website voor meer informatie.
23-08-2019  |  842x
Insulcon B.V. zoekt Technical Sales Representative
Afdeling Customer Services Insulcon B.V., een uitdagend industrieel bedrijf in hittebestendige isolatiematerialen bestaat bijna 40 jaar en breidt nog steeds uit. Wij zoeken nog steeds collega's om ons te komen versterken: Ben jij technisch onderlegd, bezit jij de gave om de technische problemen die een klant omschrijft te herkennen en om te zetten in oplossingen, heb je kennis van Auto-Cad én heb jij het in je vingers om het totale ordertraject te begeleiden? Wij, enthousiast team collega's hebben voor jou de perfecte werkplek klaar staan. Kijk voor meer informatie op onze Insulcon website/vacatures.
23-08-2019  |  780x
Insulcon B.V. zoekt Assistent Productie Manager
Afdeling Wearflex® Insulcon B.V., een uitdagend industrieel bedrijf in hittebestendige isolatiematerialen bestaat bijna 40 jaar en breidt nog steeds uit. Op onze Wearflex® afdeling, worden uit diverse technische weefsels industriële eindproducten samengesteld. Wij zoeken nog steeds een bijzondere collega om deze afdeling te komen versterken en wel eentje met een hands-on mentaliteit. Als Assistent Productie Manager werk je nauw samen met de Productie Manager. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het algeheel functioneren van de Wearflex® productie afdeling, de planning en efficiency van werkzaamheden m.b.t. productie. Wij, enthousiast team collega's hebben voor jou de perfecte werkplek klaar staan. Kijk voor meer informatie op onze Insulcon website/vacatures of op onze Wearflex website voor meer informatie omtrent onze producten.
23-08-2019  |  802x
Insulcon B.V. zoekt Technisch Productie Medewerker
Afdeling Wearflex® Insulcon B.V., een uitdagend industrieel bedrijf in hittebestendige isolatiematerialen bestaat bijna 40 jaar en breidt nog steeds uit. Op onze Wearflex® afdeling, worden uit diverse technische weefsels industriële eindproducten samengesteld. Voel jij je als een vis in het water in een dynamisch technisch productie bedrijf, waar secuur werken, accuratesse, oog voor details en een gezonde dosis werklust de boventoon voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij, enthousiast team collega's hebben voor jou de perfecte werkplek klaar staan. Kijk voor meer informatie op onze Insulcon website/vacatures of op onze Wearflex website voor meer informatie omtrent onze producten.
23-08-2019  |  780x
Insulcon B.V zoekt Technisch Productie Medewerker (coupeuse)
Wearflex® afdeling Ben jij degene die zich als een echte ontwerper manifesteert zodra je achter een naaimachine zit? Daarbij kan je ook nog eens secuur werken, je bent accuraat, je hebt oog voor details en een gezonde dosis werklust. Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Wearflex® zoeken wij een: Technisch productie medewerker (coupeuse) voor 32 - 40 uur Op de Wearflex® afdeling, gelokaliseerd te Steenbergen, worden uit diverse technische weefsels industriële eindproducten samengesteld zoals flexibele hitteschilden, flexibele duurzame afdichtingen voor procespijp doorvoeringen en weefselcompensatoren die bewegingen opvangen als gevolg van trillingen en thermische uitzetting. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Het werken met industriële naaimachines in een atelier. - Het aftekenen en samenstellen van producten uit technische weefsels, o.a. snijden, knippen, lijmen en sealen. Wij bieden: - Een leuk team collega’s. - Een werkplek in een
11-07-2019  |  1359x
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel