Productnieuws
28-03-2011

Draagbare Communicator voor al uw apparatuur

De Field Xpert is een compacte, flexibele, ergonomische en robuuste Handheld Communicator op basis van een industriŽle PDA die naadloos aansluit op de behoeften van de industriŽle gebruiker, waarmee u de hoge productiviteit waarnaar u streeft, kunt realiseren.

De Field Xpert is voorzien van functies waarmee u instrumenten aanzienlijk sneller kunt instellen en diagnosticeren. Hij kan worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX Zone 1/21) in combinatie met een HARTģ/Bluetoothô modem en WLAN-netwerken. Ondersteuning voor andere industriŽle communicatieprotocollen, zoals Profibusģ en FOUNDATION Fieldbusô zijn in ontwikkeling.

Dankzij de Device Xpert configuratiesoftware is de Field Xpert de meest complete Handheld Communicator voor industriŽle toepassingen. Device Xpert is speciaal ontworpen voor inbedrijfname en onderhoudswerkzaamheden en biedt doelgerichte ondersteuning voor de dagelijkse activiteiten van technici in het veld.

Met Device Xpert zijn snelheid en flexibiliteit gegarandeerd dankzij een aantal speciale functies, waaronder het uitlezen van echo reflectie curven van time-of-flight niveau metingen van Endress+Hauser en automatische distributie en upgrade van apparaatbeschrijvingen (DD) via Internet of WLAN.
Dankzij het Windows Mobileô besturingssysteem is het mogelijk om aanvullende software te installeren voor onderhoud, documentatie en andere Plant Asset Management activiteiten.