Productnieuws
06-07-2020

 

 
VIDEO: htttp://www.youtube.com/v/YfM9rmoodeg

De temperatuur op aarde stijgt, maar vergeet de winter niet

Vorstbescherming met elektrische verwarming

Vorstbeveiliging zorgt voor een probleemloze overdracht met parabolische en directionele antenne. Betrouwbare werking en weinig onderhoud zijn uw voordelen. Meer te weten komen.

Geef ijs en sneeuw geen kans op je antenne

Sneeuw en ijs op het antenne-oppervlak kunnen de zendprestaties verstoren en problemen veroorzaken, vooral op afgelegen locaties. Elektrische verwarming met hightech verwarmingsmatten is een beproefd en betrouwbaar, kostenbesparend middel om dit te voorkomen.

Antennefabrikanten en netwerkexploitanten getuigen van jaren en jaren van betrouwbare vorstpreventie met eltherm-verwarmingsmatten. Dit toepassingsrapport laat zien hoe en waarom. Verwarmingsmatten met ge´ntegreerde warmte-isolatie en met teflon ge´soleerde verwarmingselementen worden door middel van geprimede lijmvlakken op het antenne-oppervlak bevestigd. De afgewerkte matten worden vervolgens direct op de achterkant van de reflector aangebracht, wat zorgt voor een goede warmteverdeling. De speciale opbouw van de verwarmingsmatten is aangepast aan elk antennetype en ontwerp, alle diameters en maten, inclusief speciale oplossingen voor eindstations.

Technische voordelen:

Effectieve en volledige warmteoverdracht
De antenne wordt niet kromgetrokken wanneer de verwarming is ingeschakeld
Constante zelfstabiliserende warmteprestaties
Geen oververhitting in direct zonlicht
Ge´ntegreerde isolatie, verminderd warmteverlies
Energiezuinig
Geen veroudering en prestatieverlies