Productnieuws
23-01-2014

Keofitt-monsternamekranen ook geschikt voor Ingold-poorten

Ontwikkeld in samenwerking met B. Braun Biotech

Monstername.nl, onderdeel van HITMA Groep, levert van fabrikant Keofitt monsternamekranen die geschikt zijn voor Ingold-poorten. Deze Ingold-kranen zijn ontwikkeld in samenwerking met B. Braun Biotech. Ze kunnen direct in processen worden toegepast zonder dat installatie- en validatieprocedures aangepast moeten worden. Deze Keofitt Ingold-kranen zijn beschikbaar voor 40 en 52 mm poortlengte.

Ingold bio-connectoren

De Keofitt Classic ‘Ingold’ sampling valve is ontwikkeld om aan te sluiten op bio-connectoren van het type Ingold®. Deze monsternamekraan is geschikt voor monstername van medium visceuze producten met een bereik van 0-1000 cP met deeltjes van 2 mm of kleiner in diameter.

De Ingold-monsternamekraan wordt toegepast in brouwerijen, zuivelbedrijven en de farmaceutische en biotech-industrie voor producten als:
* medische oplossingen
* gefiltreerd en ongefiltreerd bier
* crèmes en lotions
* onbehandelde melk

Men kan kiezen uit verschillende kraanhuizen en bedieningsknoppen en uit drie verschillende membranen; siliconen, EPDM en PTFE.

Geen dode hoeken

Keofitt-monsternamekranen bieden de oplossing voor een goede en betrouwbare monstername. Ze hebben geen hoeken waar vuil in blijft zitten en kunnen dus uitstekend worden gereinigd. De kranen voldoen aan gangbare ontwerpeisen zoals, 3A, EHEDG en FDA.