NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
07-02-2019  |  947x
Deel dit bericht

Conditie monitoring bij Sluis Eefde

ifm electronic is een van de tien partijen die werkt aan Slimme Sluis Eefde. Deze proeftuin is een project van Smart Industry Fieldlab CAMINO. In dit fieldlab van World Class Maintenance staat het meten van infrastructuur met behulp van sensoriek en gegevensanalyse centraal.

Sluis Eefde is de toegangspoort tot het Twentekanaal. Het verkeer en de waterstanden worden vanuit deze sluis gereguleerd, zodat scheepvaart tot aan de drie grote steden Hengelo, Almelo en Enschede kan komen. Het doel van Proeftuin Sluis Eefde is om de prestatie en betrouwbaarheid van de sluis te verbeteren en daarnaast te zorgen voor effectievere onderhoudsschema’s. Om dit te realiseren worden er nieuwe technieken rondom ‘Smart Maintenance’ toegepast. Zo wordt ifm electronic conditie monitoring ingezet om vibratie te meten en bij trendverandering te alarmeren, voordat het proces ernstig verstoord kan worden.

Overige partijen die actief zijn binnen Proeftuin Sluis Eefde zijn Rijkswaterstaat, Mobilis, SPIE, BAM, EnerGQ, C-Cube, Ke-works, Universiteit Twente en Stichting World Class Maintenance. De looptijd van de proeftuin is tot eind 2019.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren