MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
05-02-2019  |  454x
Deel dit bericht
Nieuwe lijn Schneider Electric-druktransmitters

Hitma Instrumentatie op M+R beurs in Antwerpen

Hitma Instrumentatie is 27 en 28 maart aanwezig op de M+R beurs in Antwerpen (stand 1-A011). De M+R is het grootste evenement in de Benelux op het gebied van procesinstrumentatie voor E&I-engineers, plant managers of technische managers. Aan de beurs doen 80 exposanten mee. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan masterclasses over o.a. gasdetectie.

Instrumentatie voor industrile toepassingen
Op de stand van Hitma Instrumentatie komt de bezoeker alles te weten over het gamma meet- en regelinstrumenten van fabrikanten als Kimo, Barksdale, Schneider Electric, MSA / General Monitors en Dwyer. HITMA Instrumentatie levert een breed pakket gecertificeerde producten speciaal ontwikkeld voor industrile toepassingen, zoals:

- detectie van agressieve gassen en vloeistoffen
- vlamdetectie
- explosieveilige drukbewaking voor leidingen
- explosieveilige niveaumeting van (opslag)tanks
- explosieveilige veld- en paneelindicators
- explosieveilige flowdetectie voor vloeistofleidingen en ventilatiekanalen

Nieuwe lijn Schneider Electric-druktransmitters
Hitma presenteert op de M+R naast de bekende producten van het bedrijf, ook nieuwe instrumentatie-lijnen zoals de serie druktransmitters van Schneider Electric. Deze productlijn volgt de Foxboro S-serie drukopnemers IDP10S / IGP10S / IAP10S op. Uniek aan de instrumenten is dat n transmitter maar liefst 11 kalibratiecurves in het drukbereik van 0-414 bar bevat. Hierdoor kunnen de druktransmitters worden ingezet voor een breed scala aan meetbereiken. Dit heeft als groot voordeel dat niet langer voor meerdere drukbereiken transmitters op voorraad hoeven liggen als er in een proces verschillende drukken voor komen. Hierdoor bespaart de eindgebruiker aanzienlijk op de voorraadkosten. De transmitters zijn TV Safety SIL2-gecertificeerd.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel