NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
19-12-2018  |  1596x
Deel dit bericht

Agidens zet Argus in voor monitoring van maintenance

Systeemintegrator Agidens nam deze zomer Argus Technologies over. Nu gaat Agidens de monitoring software van Argus inzetten voor complete monitoring van installaties op het gebied van betrouwbaarheid, energie en productie-efficiŽntie. Argus is een cloud-gebaseerde SaaS-oplossing voor het verzamelen, analyseren, visualiseren en rapporteren van data uit technische installaties. Het gesofisticeerd en tegelijk gebruiksvriendelijk systeem kan in tal van sectoren worden toegepast.

Argus Technologies werd in 2012 opgericht als een spin-off van de Universiteit Gent. Het levert webgebaseerde monitoringsoftware voor het verzamelen, analyseren, visualiseren, informeren en rapporteren van data uit technische systemen. In eerste instantie was Argus gericht op energieverbruik.

Nu zet Agidens de Argus-software in voor het compleet monitoren van installaties. Op het gebied van maintenance betekent dit dat Argus onder andere trends bewaakt die kunnen wijzen op op handen zijnde storingen en analyses maakt om beter inzicht te krijgen in factoren die de levensduur van componenten beÔnvloeden.

Agidens optimaliseert industriŽle processen door middel van advies, engineering, automatiseringsoplossingen en onderhoudsdiensten. Een focusgebied is Maintenance & Reliability. Agidens biedt onder andere reliability engineering, organisatie advies en dagelijkse ondersteuning door maintenance specialisten.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren