MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
12-07-2018  |  557x
Deel dit bericht

Vernieuwde Wearflex® website

Vanaf heden kunnen wij met trots onze vernieuwde Wearflex® website presenteren. Bij de continue groei en professionalisering van onze Insulcon Groep hoort natuurlijk ook een professionele uitstraling. De afgelopen maanden is hier door diverse mensen heel hard aan gewerkt. Het resultaat: een eigentijdse ‘responsive’ website. Dat betekent dat de site ook optimaal getoond wordt op een smartphone of een tablet.

Wearflex is een heel belangrijk onderdeel van Insulcon B.V. dat een compleet assortiment geconverteerde, hittebestendige textielproducten biedt zoals bijvoorbeeld weefselcompensatoren, Refrex heatshields enz.

Via deze nieuwe website hopen we onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en willen we nog meer direct contact genereren. Naast laatste nieuwtjes, vinden de bezoekers op deze website meer informatie over onze Wearflex® , Refrex® producten en diensten en in welke industrieën deze toepasbaar zijn. Onze volgende stap is om onze Insulcon/Keramab website in hetzelfde jasje te gaan steken.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel