MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
03-07-2018  |  1085x
Deel dit bericht
DENIOS-Connect logo

Denios Connect maakt veilig werken inzichtelijker

iMeasure Technology maakt de status van veiligheidsvoorzieningen direct inzichtelijk

Waarborg voor het veilig werken met gevaarlijke stoffen door de functionaliteit van bedrijfsmiddelen continu te inventariseren.

Bij het ‘Denios Connect’ principe wordt de connectie gelegd met het bedrijfsmiddel om de functionaliteit van de specifieke aspecten, die uw veiligheid als ook de veiligheid van de directe omgeving waarborgen, continue te inventariseren.

Anders dan bij de huidig bekende monitoringsystemen, die zijn ontwikkeld onder de noemer ‘Industrie 4.0’, ligt de prioriteit van de iMeasure Technology bij het creëren van een hoger veiligheidsniveau in een risicovolle omgeving of specifiek geconditioneerde ruimtes.

Door gegevens binnen organisaties uniform inzichtelijk te maken en de toegankelijkheid individueel te bepalen op basis van verantwoordelijkheden, is er sprake van een real time risico-inventarisatie-systeem met meetcriteria zoals:

  • Functiecontrole afzuigsystemen

  • Functiecontrole luchttoevoer

  • Temperatuurcontrole

  • Lekkagedetectie

  • Deeltjesmeting

  • Branddetectie

  • Gasdetectie
 

Bedrijfsinformatie

Denios BV
Denios BV
Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij voor toekomstige generaties. Door een integrale samenwerking met onze opdrachtgevers, een brede maar unieke specialisatie en ervaren deskundige adviseurs kunnen wij voor iedere specifieke situatie de veiligste en meest duurzame oplossing bieden. Daarbij zoeken we al ruim jaar 30 jaar continue naar nieuwe innovaties om onze klanten verantwoorder en efficiënter te laten ondernemen. 360° of Safety: Werken met gevaarlijke stoffen vraagt om bijzondere voorzieningen en vereist veel specialistische kennis. Bedrijven die werken met deze stoffen hebben die kennis uiteraard in huis. Meestal verspreid over verschillende disciplines. Communicatie en alertheid zijn dus continu van groot belang voor alle betrokkenen. Ieder risico dat onverhoeds leidt tot problemen, kan grote gevolgen hebben. DENIOS hanteert daarom 360°of Safety en zorgt te allen tijde voor een risico-inventarisatie op locatie, vergezeld van een advies met maatregelen gevolgd door een concrete oplossing inclusief gebruiksinstructies en eventueel training. Service & onderhoud: Ons serviceteam plaatst oplossingen, verzorgt periodieke veiligheidstechnische controles en indien nodig reparaties. Onze monteurs zijn VCA-VOL én DENIOS BV is VCA gecertificeerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen: DENIOS BV, onderdeel van de internationale DENIOS-groep, is partner van MVO Nederland.
Laatst bijgewerkt: 22-01-2018

Gerelateerde beurs

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel