MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
14-06-2018  |  573x
Deel dit bericht

Fiktech levert LD Luchtmessen aan Ziegler Duitsland

Reinigingsinstallatie voor brandweerslangen

Ziegler Feuerwehrgerätetechnik GmbH & Co. KG is een gerenommeerde Duitse fabrikant van installaties t.b.v. brandbestrijding. In nauwe samenwerking met Fiktech B.V. is afgelopen jaar een reinigingsinstallatie t.b.v. vuile brandweerslangen ontwikkeld. Fiktech mocht in navolging hiervan nu voor 6 nieuwe installaties de LD Luchtmessen met bijbehorende zijkanaalventilatoren leveren.

Beschrijving en werkingsprincipe
Een luchtmes is een met gecomprimeerde lucht gevulde kamer met samenkomende route naar een gecontroleerde uitgangssleuf. Dit zorgt voor een gelijkmatige snelheidsverdeling over de gehele lengte van het mes. Door het coanda-effect wordt tevens omgevingslucht meegezogen met de primaire luchtstroom. Hierdoor wordt een nóg krachtiger secundaire luchtstroom verkregen.

De sterke laminaire luchtstroom van het luchtmes gebruikt u onder meer om: Aanhangend vocht te verwijderen, stroperige lagen te verspreiden, stof en afval te verwijderen en als scheiding tussen twee ruimtes/ procesomstandigheden.

Een luchtkanon functioneert op identieke wijze als een luchtmes, met dit verschil dat er een krachtige kegelvormige luchtstroom wordt gegenereerd.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel