MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
04-06-2018  |  872x
Deel dit bericht

Innovaties roerwerken en mengers op IP 2018

Sterke trefpunt van Industrial Processing

Of het nu voor de chemische, farmaceutische, energiemarkt of voedingsmiddelenindustrie is, in al deze productieprocessen is er een blijvende behoefte aan de juiste oplossingen voor het verwerken van vloeistofmengsels. Voor innovaties op het vlak van mengen, roeren, emulgeren en homogeniseren bent u bij de Industrial Processing aan het juiste adres. Vele toonaangevende dienstverleners en leveranciers van mixing technologie en procesinstallaties zijn aanwezig.

Naast bedrijven die met een eigen stand hun laatste innovaties tonen, zijn er ook veel deelnemers op de Machevo Hotspots die noviteiten voor het productieproces te zien. EKATO bijvoorbeeld produceert en levert roerwerken en mengers voor de procesindustrie. Op de Industrial processing 2018 presenteren zij zich door Virtual Reality. Via dit medium nemen zij de bezoeker mee in de wereld van het roeren en mengen.

Klanten uit de zuivel- ,dranken- ,food- en ingrediŽnten sector kunnen op de Machevo Hotspots ook bij Engisol terecht als ze op zoek zijn naar innovatieve proces oplossingen voor zowel vloeibare als voor vaste stof processen. In het bijzonder kunnen ze kennis maken met de zeer innovatieve high shear mixing technologie van hun leverancier Daniatech.

Ook Gronfa Procestechniek B.V. staan op de beurs voor u klaar om met u te spreken over uw projecten en vraagstukken op het gebied van: mengen, roeren, emulgeren en homogeniseren van vloeistofmengsels; oplossen, dispergeren of nat-vermalen van poeders; complete procesinstallaties; afvullen van vloeistoffen in bags, emmers, cans, drums en IBCís. U staat bij ons direct in contact met de fabrikant van deze apparatuur, welke in staat is om maatwerk oplossingen te genereren.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel