MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
01-05-2018  |  1199x
Deel dit bericht

Vakbeurs Maintenance viert succesvol debuut

Met ruim 2.000 bezoekers en keert in 2020 terug

De eerste editie van de vakbeurs Maintenance in Nederland is op 17, 18 en 19 april bezocht door ruim 2.000 bezoekers. Maintenance Gorinchem maakt onderdeel uit van een gevestigde serie specialistische vakbeurzen voor industrieel onderhoud met succesvolle edities in onder andere Dortmund, Bilbao, Antwerpen en Malmö. Organisator Easyfairs spreekt van een succesvolle eerste editie in Nederland en maakt bekend dat de beurs in 2020 terugkeert in Evenementenhal Gorinchem.

“We hebben met deze eerste editie een sterke positie veroverd binnen de Maintenance-markt in Nederland door een onderscheidend en sterk concept aan te bieden met aandacht voor gastvrijheid, kennisoverdracht en beleving. We hebben de markt kennis laten maken met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van industrieel onderhoud en asset management. In totaal namen bijna 100 exposanten deel aan deze eerste editie, waaronder Ultimo Software Solutions bv, Medir International B.V. en Krohne nederland. Alle sectoren binnen Maintenance waren vertegenwoordigd. Dit succes smaakt naar meer en we zijn erg blij te melden dat Maintenance in 2020 opnieuw zal plaatsvinden in Nederland”, aldus Debbie van Middelkoop, beursorganisator van Maintenance.

De tevredenheid en het succes van de eerste editie werd gedeeld door zowel exposanten als bezoekers. Dit bleek onder andere uit het feit dat meerdere exposanten zich tijdens de beurs al inschreven voor 2020, waaronder ERC B.V., PandID B.V., Dacon Inspection Technology B.V. en TDO bv. “Dat getuigt van loyaliteit en vertrouwen in het concept en de organisatie. Dat is voor ons de mooiste waardering die we kunnen krijgen. We zijn de exposanten hier dankbaar voor. Ook tijdens de beurs stonden ze achter ons. Een klein voorbeeldje; er viel plots een presentatie uit in het programma. Dit werd spontaan opgevuld door een exposant, geweldig!”

Ook bezoekers waren enthousiast en lieten na afloop bij de receptie weten dat ze de beurs met een 10 waarderen en dat ze het ‘jammer’ vinden dat ze twee jaar moeten wachten op een volgende editie. Uit de grote belangstelling voor de kennissessies in het theater kon opgemaakt worden dat de juiste topics zijn aangeboden. Het kennisprogramma inclusief invulling hiervan werd grotendeels gerealiseerd door samenwerkingspartner NVDO.

Een grote blikvanger op de beurs was de fotobooth op 12 meter hoogte. Vandesky en Industrieel Klimmen.nl gaven bezoekers hiermee een geweldige beleving van bovenaf over de beursvloer. De gemaakte foto werd direct geprint en meegegeven. Ook de Demo Area door KicMPi en iTanks werd goed bezocht. Bezoekers maakten hier kennis met Augmented Reality, inspectiedrones en het Robotica Smart Tooling project.

De tweede editie van Maintenance vindt plaats op 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem.
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs
Easyfairs
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 23-01-2018
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel