MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
16-04-2018  |  864x
Deel dit bericht

Height Specialists voert precisiewerk uit in de Nieuwe Kerk

Gaten boren op 80 meter hoogte boven praalgraf

Opdrachtgever Spie vroeg Height Specialists haar Rope Access expertise in te zetten om op circa 80 meter hoogte gaten te boren. Hoewel de locatie bekend is - begin 2017 werkte Height Specialists aan het nieuwe verlichtingsplan in het kader van de renovatie van het gebouw - was de plek waar we nu werken nieuw; boven het praalgraf van Willem van Oranje.

Voor de start van de boorwerkzaamheden maakten we een constructie op maat, zodat we veilig en goed bij de balken boven het praalgraf kunnen werken. Ook werd een veiligheidsnet aangebracht.

De Rope Access technicians boren gaten op plaatsen die de opdrachtgever d.m.v. laser aangeeft. Na dit precisiewerk wordt middels een trekveer een kabel getrokken. Hiermee kan de opdrachtgever op een later moment lampen inhijsen. Op deze manier wordt op 8 punten in de historische kerk gewerkt.

Door het gebruik van Rope Access, ook wel industrieel klimmen genoemd, zijn werkplekken op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen sneller en makkelijker bereikbaar. Height Specialists werkt al meer dan 20 jaar met geavanceerde Rope Access technieken en is IRATA full member.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel