MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
12-04-2018  |  955x
Deel dit bericht

5.135 bezoekers uit 46 landen, beoordeling 8.6 van 10

Duo van technologiebeurzen Maintenance en Pumps & Valves

Het grootste Belgische trefpunt voor industrieel onderhoud en voor pompinstallaties en uitrusting van vloeistoffen en gassen verwelkomde 5.135 bezoekers uit zesenveertig landen. De bezoekers en exposanten gaven deze editie een fantastisch rapportcijfer van maar liefst 86%.

Op 21 en 22 maart 2018 verwelkomde Antwerp Expo 5135 bezoekers om meer dan 340 exposanten uit verschillende sectoren te ontdekken. Daarnaast was er ook een uiterst geslaagd randprogramma, waardoor Maintenance en Pumps & Valves wederom een groot succes kan worden genoemd.

Het was al voor de vierde keer dat Maintenance en Pumps & Valves samen in Antwerp Expo werden georganiseerd. Het evenement kon op heel wat enthousiasme rekenen, zowel vanwege de leveranciers en producenten als de bezoekers.
Interessant bezoekersprofiel

Traditiegetrouw voorzag organisator Easyfairs een rijkgevuld randprogramma. Dit jaar was er opnieuw de uitreiking van de BEMAS Digital Innovation Award. Startup Aloxy, een spin-off van de Antwerpse Univerisiteit en Imec, mocht met de hoofdprijs naar huis voor hun modulair industrieel internet of things-platform. Runners up waren de Antwerpse Startup Iristick, met hun Iristick.Z1 smartglass voor industrieel onderhoud en I-Care met het Wi-care condition monitoring portaal.

De publieksprijs werd dan weer gewonnen door Endress+Hauser met IIOT Analytics, een cloudgebaseerde service. Voor hun oplossing ontvingen ze niet minder dan 539 stemmen via een online votingsysteem. Nummers twee en drie waren respectievelijk Vigotec Akatherm en Rösberg Engineering.

Ontdekken en beleven
Ten slotte kon een nieuw initiatief op heel wat enthousiasme van de bezoekers rekenen: de Robot Demo Ruimte. Wim Kegelaers: “Drones, Robots en Cobots zijn ‘hot topics’ in de onderhoudswereld. De techniek is de kinderschoenen aan het ontgroeien en we staan voor de grote doorbraak. Toch lijkt het voor veel professionelen nog een sciencefictionverhaal te zijn. Vandaar dat we een stand hebben voorzien waar de partners in het Europese Interreg project van BEMAS en KICMPI de verschillende mogelijkheden en toepassingen demonstreerden. Voor heel wat bezoekers de ideale manier om op een ludieke manier met de technologie kennis te maken. Maar natuurlijk was dit niet de enige stand waarop iets werd gedemonstreerd. Integendeel, onze Digital Innovation Tour telde dit jaar meer dan 50 bedrijven. Wie naar Maintenance en Pumps & Valves 2018 is gekomen, heeft dus heel veel applicaties aan het werk gezien.
Op naar de volgende edities: Maintenance 2019 wordt op 27 en 28 maart 2019 samen met Worksafe 2019 en M&R 2019 georganiseerd. En op 25 en 26 maart 2020 kunt u opnieuw in Antwerp Expo terecht voor de combi Maintenance en Pumps & Valves.
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs
Easyfairs
Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs Evenementenhal is het bedienen van communities en ‘een beeld te geven van hun toekomst’ op niet te missen evenementen die aansluiten op hun behoeften. Easyfairs Evenementenhal organiseert meer dan 80 evenementen in Nederland. Het portfolio bestaat onder meer uit: Bakkersvak, Dutch Comic Con, Empack, Green Expo, Pumps & Valves, Transport & Logistics, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, Landbouwdagen Intensieve Veehouderij, HortiContact, Transport Compleet, Auto Prof, Bouw Compleet, De Groene Sector, Maritime Industry, Trendz, Aqua Nederland Vakbeurs en Infra Relatiedagen. Easyfairs Evenementenhal beheert 3 eventlocaties in Nederland: Hardenberg, Gorinchem en Venray. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt voor beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten. Iedere locatie beschikt over 30.000 tot 40.000 m2 expositieruimte, moderne restaurants en 4.000 parkeerplaatsen. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Evenementenhal.
Laatst bijgewerkt: 23-01-2018
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel