MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Productnieuws
12-01-2018  |  2255x
Deel dit bericht
Ontwerp elk label of pictogram met Brady Workstation

Ontwerp snel GHS/CLP-labels

Ontwerp elk label of pictogram met Brady Workstation

Bedrijven in de Europese Unie zijn verplicht om alle chemicaliŽn in hun werkplaatsen in overeenstemming met de GHS/CLP-regelgeving te identificeren en te labelen. Als internationale leverancier van identificatieoplossingen biedt Brady Corporation nu een app aan waarmee GHS/CLP-labels met behulp van vooraf gedefinieerde chemische omschrijvingen, symbolen en signaalwoorden eenvoudig ontworpen en geprint kunnen worden.

Ontwerp snel GHS/CLP-labels
De Brady Workstation GHS/CLP-labelapp biedt gebruikers de mogelijkheid om chemicaliŽn op naam of CAS-nummer te selecteren. Daarna vult de app automatisch alle vereiste velden in om een conform GHS/CLP-label te creŽren. Productnaam, signaalwoord, CLP-pictogrammen, gevarenformules en voorzorgsmaatregelen zijn enkele van de vereiste velden. Via de ĒPrintĒ-toets wordt het ontwerp naar een Brady-labelprinter gestuurd, die een conform en zelfklevend CLP-label creŽert dat meteen kan aangebracht worden.


Ontwerp elk label of pictogram
Dankzij Brady Workstation kunt u eenvoudig elk label of pictogram voor de identificatie van producten, kabels en sites ontwerpen met behulp van meer dan 20 professionele apps en tools voor labelontwerp. Selecteer de apps en tools die u wenst, activeer een gratis proefversie van 30 dagen en koop de app wanneer u tevreden bent.

Sluit makkelijk aan op uw printer
Brady Workstation werkt perfect samen met Bradyís professionele labelprinters. Sluit een Brady-printer aan op een computer met internetverbinding om uw labelsjablonen en functies op Brady Workstation te openen en te printen. De high-end labelprinters van Brady bieden ook bidirectionele communicatie met Brady Workstation en informeren de gebruikers wanneer ze hun labelmateriaal moeten wisselen om specifieke labelontwerpen te printen.

Bedrijfsinformatie

Brady
Brady
Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat niet alleen in Europa, maar wereldwijd. Vernieuwen Bij BRADY denken we dat we nog beter kunnen. Daarom investeren wij continu in research naar nog betere oplossingen en ontwikkelen wij nog gebruiksvriendelijkere en efficiŽntere concepten om onze duizenden klanten het beste van de markt te bieden. Versterken Wat BRADY zo sterk maakt in haar specialisatie is de volledigheid van haar identificatie- en veiligheidsoplossingen. Of het nu gaat om labels voor kleine componenten of de volledige signalisatie van uw magazijn. Onze producten en services zijn de ideale aanvulling voor uw identificatie-job! Thermische printers, scanners, software, servicecontracten en on-site training. Uitgebreid en compleet! En dan is er natuurlijk onze andere sterke troef: ons netwerk van Expert dealers. Bij hen kunt u altijd terecht voor op maat gesneden oplossingen. Vertrouwen BRADY staat al bijna 100 jaar synoniem voor stabiliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Wij hanteren de strengste normen voor onze producten en diensten. Want wij kennen, beter dan wie ook, het belang van een degelijke en betrouwbare identificatie. Identificatie, het lijkt een marginaal detail. Maar elke professional weet dat dit soort van details beslissend is voor de efficiŽnte werking van een bedrijf. Informeren Er is ook een gespecialiseerd BRADY-dealer in uw regio. Bij hem kunt u terecht voor een deskundig antwoord op al uw vragen inzake labeling en identificatie. Antwoorden gericht op uw specifieke activiteiten. Hij illustreert u graag alle mogelijkheden en oplossingen. Helemaal vrijblijvend, uiteraard.
Laatst bijgewerkt: 03-01-2019
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel