MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
12-01-2017  |  3100x
Deel dit bericht

Opleiding trillingsanalyse CAT.II volgens ISO 18436-2

In maart 2017 organiseert Pruftechnik N.V. een ISO-conforme CAT.II opleiding in Antwerpen. Het is een zeer praktische training over trillingsanalyse gegeven door Nederlandstalige docenten met meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied. De opleiding geeft de cursisten een grondige basiskennis trillingsanalyse waarbij talrijke voorbeelden uit de praktijk besproken en gedemonstreerd worden. De cursus is ideaal voor technici, ingenieurs en managers die industriŽle trillingsmetingen (laten) uitvoeren, analyseren of resultaten moeten interpreteren en die meer willen weten over conditiebewaking met behulp van trillingsanalyse.

De 5-daagse opleiding - met een facultatief examen de maandag erop volgend - vindt plaats in het Crowne Plaza hotel in Antwerpen. Het behaalde certificaat is internationaal erkend volgens ISO 18436-2 en Asnt SNT-TV-1A. Daarnaast ontvangt u aan het einde van de training een Engels- en Nederlandstalig naslagwerk met een Machinery Fault Diagnosis Wallpaper die de meest voorkomende trillingsproblemen overzichtelijk samenvat. U heeft bovendien 6 maanden toegang tot de Mobius Online Learning Center.

Daarnaast verzorgt Pruftechnik N.V. ook opleidingen op maat, bij ons op kantoor in Antwerpen en Rotterdam of bij u op locatie. Heeft u interesse in een aangepast opleiding die aansluit bij uw bedrijfssituatie? Neem dan zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden voor de opleidingen op maat.
 

Gerelateerd event

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

Maintenance NEXT 2017 Rotterdam
Maintenance NEXT 2017 bouwt van 11 tot en met 13 april aan de onderhoudsindustrie van vandaag ťn morgen. Deze editie staat in het teken van Mastering Assets; Partnering for Performance. Dit thema sluit aan op sluit aan op de trend dat samenwerking en het delen van informatie van essentiŽle waarde is voor Asset Owners, fabrikanten (OEM), toeleverings- en servicebedrijven en vanzelfsprekend de professionals die op dagelijkse basis verantwoordelijk zijn voor optimale prestaties tegen reŽle kosten. Industrie Nederland heeft zijn industrie nodig. Het is een bron van productie voor welvaart, werkgelegenheid en kennis. De industrie draait voor een aanzienlijk deel op infrastructuur en installaties die in de decennia na de tweede wereldoorlog gebouwd zijn. Dat zijn installaties die vandaag de dag veel meer kunnen produceren dan waar ze ooit voor gemaakt zijn. Deze ervaren assets moeten samen met het deel dat recent gebouwd is snel en flexibel in kunnen spelen op een veranderende markt. Want na een periode waarin de nadruk veelal lag op zo laag mogelijke kosten, komen de tijden van maximale beschikbaarheid weer terug. Daar zijn sterke partners voor nodig. Partnering for Performance De onderhoudssector is een belangrijke partner voor de industrie; de instandhouding, betrouwbaarheid en beschikbaarheid hebben hoge prioriteit. Veiligheid als belangrijkste product van onderhoud en maximaal rendement als nummer twee. Om te weten welke beschikbaarheid haalbaar is, vereist diepgaande kennis van de installatie. Kennis van de assets, tools om de conditie te bepalen, de vaardigheid om er alles uit te halen en de kunst om dat de komende jaren te blijven doen. Dat is ĎMastering Assetsí. Het effectief beheer van het Nederlandse installatiepark is een gezamenlijk doel binnen de waardeketen van eigenaren, dienstverleners en productleveranciers: Partnering for Performance. Ontmoetingen Op de beursvloer en tijdens informatieve en innovatieve bijeenkomsten ontmoet de industrie elkaar. Van asset owner tot dienstverlener en professional tot leverancier. Het samenstellen en vormgeven van een vakbeurs vereist gedegen voorbereiding. De activiteiten voor de editie 2017 zijn alweer in volle gang. Marktpartijen, brancheverenigingen en kennispartners werken nauw samen met de organisatie om relevante informatie te bieden waarmee de beurs optimaal aansluit op ontwikkelingen, vragen en uitdagingen in de markt. Talent Nieuw in 2017 is de stage- en banenmarkt op dinsdag 11 april, op deze wijze betrekken wij studenten op actieve wijze en bieden wij perspectief op werken in de techniek. Neem vrijblijvend contact op met het organisatieteam om de deelnamemogelijkheden te bespreken of bezoek de vakbeurs en neem de data nu alvast op in uw agenda! Maintenance NEXT vindt plaats in Rotterdam Ahoy.
11-04-2017 | Beurs | 3 dagen | Rotterdam | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel