UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Industry news
15-04-2020  |  672x
Share this item
VARIO-Flow ruimteluchtreiniger (links)
VARIO-Flow ruimteluchtreiniger (links)

Ruimteluchtreiniger filtert virussen weg

Denios heeft ruimteluchtreinigers ontwikkeld op basis van zijn varioflowtechniek met een afzuigcapaciteit tot 3.600 m3/h en een hoogwaardig HEPA H14-retourluchtfilter om micro micro-organismen, zoals virusdeeltjes, effectief te verwijderen. De ingebouwde, kiemdodende UV-C desinfectietechniek zorgt ervoor dat bacterin, virussen en dergelijk daadwerkelijk vernietigd worden.

De stekkerklare unit is ontwikkeld voor het optimaal zuiveren van lucht in grotere ruimten en houdt de achtergrondconcentratie (kiemgetal) van micro-organismen continu op een laag niveau: 99.995 % van de virusdeeltjes wordt met deze filtertechniek verwijderd. De lucht wordt onderin aangezogen en gefilterde schone lucht wordt op 2 meter hoogte uitgeblazen. Het plafond van de ruimte zorgt vervolgens voor een goede luchtverdeling. De gecertificeerde unit wordt tijdens de individuele FAT-test gevalideerd en gedocumenteerd en kant-en-klaar afgeleverd.

Deze ruimteluchtreiniger is specifiek ontworpen voor het zuiveren van de lucht in grote ruimtes, binnen ziekenhuizen, medische instellingen, laboratoria, wachtkamers, tandartspraktijken en bijvoorbeeld onderwijslokalen. Ruimtes tot 600 m3, pakweg 15 x 15 x 2,8 meter, kunnen met n unit vrij van micro-organismen in de lucht worden gehouden. De lucht wordt dan per uur 6x volledig ververst en optimaal gereinigd.

Deze installatie pakt de kleinere druppels en stofdeeltjes aan die micro-organismen kunnen bevatten. Die kunnen veel grotere afstanden overbruggen dan de betrekkelijk grote druppels die vrijkomen bij niezen en hoesten en niet veel verder komen dan 1,5 meter van de bron.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising