English
Nederlands
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Industry news
12-04-2019  |  1080x
Share this item

Rimses en Predictive Maintenance op Maintenance 2019

Op 27 en 28 maart was Realdolmen naar goede gewoonte aanwezig op de Maintenance beurs. We hebben daar de kans gegrepen om een aantal van de onze nieuwe technologieŽn te tonen zoals we die tot leven brengen in ons Gents Innovation Lab.

Onze demo's konden op veel bijval rekenen van de bezoekers. Wel 139 geÔnteresseerden leerden meer over Rimses, de mogelijkheden van IoT en Predictive Maintenance en de bijdrage van VR/AR aan de werking van een maintenance afdeling. We hadden dit ook zeer tastbaar gemaakt met een demo van een motortje waarvan we de input van de sensoren capteerden en vervolgens gebruikten voor aansturing van Condition Based Maintenance en Predictive Maintenance. Door middel van dashboards werd de output gevisualiseerd en ook in Rimses kregen we de informatie binnen voor verdere actie.

Met een project van een grijparm in combinatie met een human interface via AR kon men zelf ervaren hoe je met een hololens een toestel kan besturen en bovendien maakte men kans op bioscooptickets waardoor een aantal bezoekers gelukkig onze stand verlieten.

Wij kijken nu al uit naar de volgende editie van de Maintenance beurs met nieuwe toepassingen die u helpen de toekomst te voorspellen.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising