UK
NL
 Leveranciers-login
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.
Industry news
07-02-2019  |  944x
Share this item

Conditie monitoring bij Sluis Eefde

ifm electronic is een van de tien partijen die werkt aan Slimme Sluis Eefde. Deze proeftuin is een project van Smart Industry Fieldlab CAMINO. In dit fieldlab van World Class Maintenance staat het meten van infrastructuur met behulp van sensoriek en gegevensanalyse centraal.

Sluis Eefde is de toegangspoort tot het Twentekanaal. Het verkeer en de waterstanden worden vanuit deze sluis gereguleerd, zodat scheepvaart tot aan de drie grote steden Hengelo, Almelo en Enschede kan komen. Het doel van Proeftuin Sluis Eefde is om de prestatie en betrouwbaarheid van de sluis te verbeteren en daarnaast te zorgen voor effectievere onderhoudsschema’s. Om dit te realiseren worden er nieuwe technieken rondom ‘Smart Maintenance’ toegepast. Zo wordt ifm electronic conditie monitoring ingezet om vibratie te meten en bij trendverandering te alarmeren, voordat het proces ernstig verstoord kan worden.

Overige partijen die actief zijn binnen Proeftuin Sluis Eefde zijn Rijkswaterstaat, Mobilis, SPIE, BAM, EnerGQ, C-Cube, Ke-works, Universiteit Twente en Stichting World Class Maintenance. De looptijd van de proeftuin is tot eind 2019.

Company information

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising