UK
NL
 Supplier sign in
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

MAGAZINE

Maintenance Benelux 2020-3 16-06-2020
Flip through the digital edition of the complete magazine
» Registreer om het digitale magazine
6x per jaar te ontvangen
Maintenance Benelux 2020-3
Praktijktrainingen veilig werken op hoogte en diepte. Vertrouwen bouwen in CBM door uitproberen. Welke blijvende invloed heeft het coronavirus op de onderhoudssector?

Issue date: 16-06-2020
Veilig werken door training, middelen en advies Veiligheid
Veilig werken door training, middelen en advies
Veiligheid In zijn nieuwe SafeSite Expertisecenter in Vlaardingen verzorgt Mennens veiligheidstrainingen voor werken op hoogte en diepte. Daarnaast biedt het bedrijf ook veiligheidsmiddelen, en advies daarover; drie onmisbare elementen om werknemers veilig te laten werken. Volgens de Arbowet moeten werkgevers zorgen voor een veilige werkplek.
page 2
Veiligheidsprogramma voor Siemens Gamesa Offshore DSS traint personeel
Veiligheidsprogramma voor Siemens Gamesa Offshore
DSS traint personeel DuPont Sustainable Solutions (DSS) ondersteunt de Offshore business unit van Siemens Gamesa door zo’n 6.000 medewerkers te trainen in het ontwikkelen van een groter risicobewustzijn. Doel is de veiligheid te verbeteren. De bedrijven hadden al eerder samengewerkt binnen de Onshore business unit. Siemens Gamesa koos opnieuw voor DSS vanwege zijn deskundigheid en reputatie op het gebied van risico- en veiligheidsmanagement. Als partner verzorgt DSS de DuPont Risk Factor training voor de hele organisatie, groepsleiderschapscoaching voor het top- en middenmanagement en workshops Safety in Engineering Design. Omdat deze activiteiten digitaal kunnen worden uitgevoerd, heeft het coronavirus geen invloed op de voortgang van het project.
page 6
Assetmanagement in het post-coronatijdperk Assetmanagement
Assetmanagement in het post-coronatijdperk
Assetmanagement Welke blijvende invloed zal het coronavirus uitoefenen op de onderhoudssector, vraag Dirk de Nutte, CEO van The Grain, zich af. Wat er niet verandert: menselijk en technisch falen. Wat er wel verandert: hoe mensen hiermee omgaan. Hoog tijd voor een technologische sprong voorwaarts.
page 8
Corona-protocollen van kracht bij onderhoudsstop Shell Pernis Fotopagina
Corona-protocollen van kracht bij onderhoudsstop Shell Pernis
Fotopagina Shell Pernis heeft met zijn aannemers een plan gemaakt om de werkzaamheden van geplande onderhoudsstop veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM uit te kunnen voeren. Onderhoud moet natuurlijk ook in de anderhalve-meter-economie doorgaan, zeker in vitale sectoren als de petrochemie waar groot onderhoud jaren van tevoren is vastgelegd.
page 10
Vertrouwen in CBM moet groeien door experimenteren  WCM promoot slim onderhoud
Vertrouwen in CBM moet groeien door experimenteren
WCM promoot slim onderhoud Zonder digitalisering geen voorspellend onderhoud. Daarom zet World Class Maintenance in op verspreiding van kennis rond ‘slim onderhoud’. Doel is dat de industrie in 2030 100% CBM toepast, een reuzenstap verwijderd van de huidige 5%. Experimenteren met CBM kan onderhoudsmensen en bedrijven over de streep trekken, gelooft Henk Akkermans, directeur van WCM.
page 12
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
MAGAZINE
Subscriptions
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertising