NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
ARTIKEL
Deel dit artikel
Maintenance NEXT, Ontmoetingsplaats voor asset owners,  service providers, OEM-ers, aannemers en leveranciers
Download dit artikel als pdf
Is uw adres bekend, dan wordt de pdf meteen geopend, anders krijgt u een link toegestuurd.
Ook ontvangt u onze volgende nieuwsbrief.

Maintenance NEXT, Ontmoetingsplaats voor asset owners,

service providers, OEM-ers, aannemers en leveranciers

De vakbeurs Maintenance NEXT vindt op 9, 10 en 11 april plaats in Rotterdam Ahoy en geldt als ontmoetingsplaats voor asset owners, dienstverleners, OEM-ers, aannemers en leveranciers in de onderhoudsmarkt. Een vooruitblik.
Naast een tweejaarlijkse vakbeurs is Maintenance NEXT ook een netwerkplatform voor het delen van kennis en innovaties binnen de onderhoudsbranche. Onder de paraplu ‘Maintenance Challenge’ vormen ‘Ageing Assets’, ‘People’ en ‘Smart Industry’ deze editie de drie hoofdthema’s. Op de beurs zullen ruim 300 exposanten vertegenwoordigd zijn. Er worden ruim 12.000 bezoekers verwacht.
Ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, aannemers en leveranciers 9 – 11 APRIL MAINTENANCE NEXT De vakbeurs Maintenance NEXT vindt op 9, 10 en 11 april plaats in Rotterdam Ahoy en geldt als ontmoetingsplaats voor asset owners, dienstverleners, OEM-ers, aannemers en leveranciers in de onderhoudsmarkt. Een vooruitblik. Maintenance Benelux | nr. 1 | februari 2019 13 Fotografie: Maintenance Next | Redactie Proces Media | BEURS vormen ‘Ageing Assets’, ‘People’ en ‘Smart Industry’ deze editie de drie hoofdthema’s. Op de beurs zullen ruim 300 exposanten vertegenwoordigd zijn. Er worden ruim 12.000 bezoekers verwacht. SAFETY ZONE Veilig en gezond werken hebben in de onderhoudssector topprioriteit. Daarom is er tijdens Maintenance NEXT een ‘safety zone’ ingericht, waar exposanten staan die zich specialiseren in het creëren van een veilige industriële werkomgeving. Tijdens de beurs wordt er een afwisselend programma aangeboden gericht op het delen en inspireren van (nieuwe) kennis. Interactiviteit staat centraal. Zo komt er op de beursvloer een fors theater waar lezingen, keynote-speeches, pitches en paneldiscussies gehouden worden. TWEE CONGRESDAGEN Tijdens Maintenance NEXT vindt op dinsdag 9 april 2019 het Smart & Safe Maintenance congres plaats. Onderwerpen zijn: Industry 4.0 zoals Internet of things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Data Science en robotisering; (kennis)technologieën waarmee de industrie slimmer kan produceren en veiliger wordt. Tijdens dit congres wordt de theorie naar de praktijk vertaald. Woensdag 10 april volgt het congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur. Dit is uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en ingenieursbureaus actief in het beheer en onderhoud en werkzaam in de sectoren rail, grond-, weg- en waterbouw. Aan de orde komen de rol van data bij de grote vervangingsopgave in de infrastructuur en gegevensgestuurd asset management, inclusief voorbeelden van binnen en buiten de sector. Beide congresdagen zijn toegespitst op leidinggevenden en spilfuncties en sterk inhoudelijk gericht. Kennisoverdracht en netwerken zullen centraal staan. Hier zorgen plenaire rondetafelsessies voor een levendige discussie. ● Beurs in vogelvlucht Beurs: Maintenance NEXT Locatie: Rotterdam Ahoy Data: 9, 10 en 11 april Openingstijden: 10.00 -17.00 uur, woensdag 10 april: 10.00 - 21.00 uur Website: www.maintenancenext.nl OV: Metro- en busstation Zuidplein Auto: betaald parkeren op 5 minuten loopafstand Maintenance Next, editie 2017. Naast een tweejaarlijkse vakbeurs is Maintenance NEXT ook een netwerkplatform voor het delen van kennis en innovaties binnen de onderhoudsbranche. Onder de paraplu ‘Maintenance Challenge’ Maintenance Benelux www.maintenancebenelux.nl © ProcesMedia
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren