Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

MAGAZINE

Maintenance Benelux 2020-4 22-09-2020
Blader door de digitale editie van het complete magazine
» Registreer om het digitale magazine
6x per jaar te ontvangen
Maintenance Benelux 2020-4
ROBOTISERING Drones maken onderhoudswerk veiliger | RELIABILITY-CENTERED MAINTENANCE Streven naar een betrouwbare performance zonder incidenten | ONDERHOUDSSOFTWARE Centraal beheer geeft Galloo inzicht in kosten en historiek4SEPTEMBER 2020

Verschenen: 22-09-2020
Veiliger inspecteren met drones
Veiliger inspecteren met drones
Inspecties en onderhoud met drones zijn veilig en snel. Er zijn drones voor gebruik in besloten ruimtes en drones voor buiten. De techniek is nog volop in ontwikkeling. Dankzij hun mobiliteit en niet-destructieve karakter zijn drones, of officieel Remotely Piloted Aircraft Systems (RPAS), zeer geschikt voor het uitvoeren van inspecties en onderhoud in de procesindustrie. Vooral bij werken op hoogte, bijvoorbeeld voor het inspecteren van opslagtanks of procesinstallaties.
pagina 2
DuPont Sustainable Solutions (DSS) één jaar zelfstandig
DuPont Sustainable Solutions (DSS) één jaar zelfstandig
DuPont Sustainable Solutions (DSS) bestaat in september 2020 één jaar. Het bedrijf splitste zich in 2019 af van DuPont als zelfstandig adviesbureau voor operationeel management. DSS is gespecialiseerd in het gebruik van digitale technologieën voor het verbeteren van de effectiviteit van de bedrijfsvoering, het versnellen van innovaties en het ontwikkelen van de vaardigheden van werknemers.
pagina 7
Beter presteren met goed reliability management
Beter presteren met goed reliability management
Om stilstand door uitval van machines te voorkomen wordt reliability management steeds belangrijker. Guido op ‘t Root en Vijay Mohan, onderhoudsspecialisten en docenten bij IIR, over de trends in onderhouds- en reliability management en de veranderende positie van de reliability manager. Als reliability methodologist is Vijay Mohan altijd bezig met het verbeteren van de betrouwbaarheid van fabrieken in Nederland.
pagina 8
Centralisering en besparingen dankzij managementsysteem
Centralisering en besparingen dankzij managementsysteem
Recyclingbedrijf Galloo installeerde een maintenance managementsysteem om het assetbeheer en onderhoud in zijn 43 vestigingen te ondersteunen. De Rimses onderhoudssoftware centraliseert de voorraad en inkoop voor de onderhoudsdiensten. Het pakket maakt zowel de onderhoudshistorie als de kosten glashelder. Meer dan 1 miljoen ton nieuwe grondstoffen produceert recyclebedrijf Galloo jaarlijks uit de metalen onderdelen.
pagina 10
Preventief onderhoud persluchtsystemen garandeert continuïteit productie
Preventief onderhoud persluchtsystemen garandeert continuïteit productie
Kalfsvleesverwerker Ekro schakelde Airsave in om de pneumatische installaties preventief te gaan onderhouden. De eerste afdeling die ‘om’ ging was de uitbeenderij. Kalfsvleesverwerker Ekro gebruikt een grote hoeveelheid perslucht bij het slachten van circa 450.000 kalveren per jaar. De perslucht wordt onder meer gebruikt voor handgereedschappen, het aansturen van ventielen en cilinders en diverse besturingen.
pagina 12
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren