Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

MAGAZINE

Maintenance Benelux 2020-3 16-06-2020
Blader door de digitale editie van het complete magazine
» Registreer om het digitale magazine
6x per jaar te ontvangen
Maintenance Benelux 2020-3
Praktijktrainingen veilig werken op hoogte en diepte. Vertrouwen bouwen in CBM door uitproberen. Welke blijvende invloed heeft het coronavirus op de onderhoudssector?

Verschenen: 16-06-2020
Veilig werken door training, middelen en advies Veiligheid
Veilig werken door training, middelen en advies
Veiligheid In zijn nieuwe SafeSite Expertisecenter in Vlaardingen verzorgt Mennens veiligheidstrainingen voor werken op hoogte en diepte. Daarnaast biedt het bedrijf ook veiligheidsmiddelen, en advies daarover; drie onmisbare elementen om werknemers veilig te laten werken. Volgens de Arbowet moeten werkgevers zorgen voor een veilige werkplek.
pagina 2
Veiligheidsprogramma voor Siemens Gamesa Offshore DSS traint personeel
Veiligheidsprogramma voor Siemens Gamesa Offshore
DSS traint personeel DuPont Sustainable Solutions (DSS) ondersteunt de Offshore business unit van Siemens Gamesa door zo’n 6.000 medewerkers te trainen in het ontwikkelen van een groter risicobewustzijn. Doel is de veiligheid te verbeteren. De bedrijven hadden al eerder samengewerkt binnen de Onshore business unit. Siemens Gamesa koos opnieuw voor DSS vanwege zijn deskundigheid en reputatie op het gebied van risico- en veiligheidsmanagement. Als partner verzorgt DSS de DuPont Risk Factor training voor de hele organisatie, groepsleiderschapscoaching voor het top- en middenmanagement en workshops Safety in Engineering Design. Omdat deze activiteiten digitaal kunnen worden uitgevoerd, heeft het coronavirus geen invloed op de voortgang van het project.
pagina 6
Assetmanagement in het post-coronatijdperk Assetmanagement
Assetmanagement in het post-coronatijdperk
Assetmanagement Welke blijvende invloed zal het coronavirus uitoefenen op de onderhoudssector, vraag Dirk de Nutte, CEO van The Grain, zich af. Wat er niet verandert: menselijk en technisch falen. Wat er wel verandert: hoe mensen hiermee omgaan. Hoog tijd voor een technologische sprong voorwaarts.
pagina 8
Corona-protocollen van kracht bij onderhoudsstop Shell Pernis Fotopagina
Corona-protocollen van kracht bij onderhoudsstop Shell Pernis
Fotopagina Shell Pernis heeft met zijn aannemers een plan gemaakt om de werkzaamheden van geplande onderhoudsstop veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM uit te kunnen voeren. Onderhoud moet natuurlijk ook in de anderhalve-meter-economie doorgaan, zeker in vitale sectoren als de petrochemie waar groot onderhoud jaren van tevoren is vastgelegd.
pagina 10
Vertrouwen in CBM moet groeien door experimenteren  WCM promoot slim onderhoud
Vertrouwen in CBM moet groeien door experimenteren
WCM promoot slim onderhoud Zonder digitalisering geen voorspellend onderhoud. Daarom zet World Class Maintenance in op verspreiding van kennis rond ‘slim onderhoud’. Doel is dat de industrie in 2030 100% CBM toepast, een reuzenstap verwijderd van de huidige 5%. Experimenteren met CBM kan onderhoudsmensen en bedrijven over de streep trekken, gelooft Henk Akkermans, directeur van WCM.
pagina 12
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren