Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

MAGAZINE

Maintenance Benelux 2020-2 31-03-2020
Blader door de digitale editie van het complete magazine
» Registreer om het digitale magazine
6x per jaar te ontvangen
Maintenance Benelux 2020-2
Asset Management: Blockchain maakt asset management efficiŽnter; Fotospread: Oefenen met veilig werken; Personeel: Personeelstekort aanpakken door mensen te behouden; Onderhoudssoftware: Digitale documentatie versnelt loop checks; Onderhoudsgereedschappen: Anma Tech opent verkoopkantoor in BelgiŽ

Verschenen: 31-03-2020
Blockchain maakt asset management efficiŽnter Kennis over smart technology onderhouden
Blockchain maakt asset management efficiŽnter
Kennis over smart technology onderhouden Blockchain heeft potentie in de maakindustrie. Bij het beheer van fysieke middelen (physical asset management) zorgt blockchain voor transparantie. Cursussen van IIR helpen onderhoudsmanagers om bij te blijven op het gebied van zulke smart technology. De netwerksamenleving genereert steeds meer data. Met sensoren, tags en metrics is eenvoudig, goedkoop en snel informatie te verzamelen.
pagina 2
Meetapparatuur voor arbo en veiligheid Marktnieuws
Meetapparatuur voor arbo en veiligheid
Marktnieuws ProCare Safety is gespecialiseerd in meetapparatuur ten behoeve van de gezondheid en veiligheid van mens en werkplek. Met de producten van dit be- drijf kunnen biologische, chemische en fysische risicofactoren op de werkplek in kaart gebracht worden. Daarbij valt te denken aan het meten van (fijn)stof, geluid, gas en hittestress. Daarnaast heeft ProCare expertise op het gebied van face-fit testen; hiervoor levert het de PortaCount.
pagina 5
Oefenen met werken op hoogte Fotopagina
Oefenen met werken op hoogte
Fotopagina Per 1 januari 2020 is Safe Site Valbeveiliging geÔntegreerd met Mennens Rotterdam, specialist in staalkabel, hijs- en heftechniek. Het nieuwe bedrijf is gevestigd in Vlaardingen. Daar is ook een nieuw expertisecenter voor werken op hoogte en diepte in gebruik genomen. In het 600 m2 grote centrum is ruimte voor realistische trainingen in diverse praktijksituaties en kunnen klanten zien welke mogelijkheden er zijn.
pagina 6
Personeelstekort aanpakken door mensen te behouden Renť Koier, Olympia over personeel
Personeelstekort aanpakken door mensen te behouden
Renť Koier, Olympia over personeel De geschoolde vakkracht is een schaars goed. ďEr stromen te weinig mensen in, juist in de uitvoe- rende beroepenĒ, zegt Renť Koier. ďDat komt onder andere doordat een kantoorbaan nog steeds hoger staat aangeschreven dan een praktische functie. Op het moment dat ze moeten kiezen weten leerlingen vaak nog niet waar hun hart ligt; ze gaan voor Ďveiligí, en dat betekent vaak een administratieve functie.
pagina 8
Digitale documentatie versnelt loop checks Onderhoudssoftware
Digitale documentatie versnelt loop checks
Onderhoudssoftware Met digitale documentatie kosten de loop checks bij ingebruikname van een fabriek minder tijd. Testgegevens en status van I&C-apparatuur kunnen direct centraal geregistreerd worden. Dit maakt ook het inplannen van testers eenvoudiger. BASF Antwerpen gebruikte de digitale oplossing voor het uitvoeren van 300 loop checks na de bouw van twee nieuwe fabrieksonderdelen in 2018.
pagina 10
Anma Tech opent verkoopkantoor in BelgiŽ Onderhoudsgereedschappen
Anma Tech opent verkoopkantoor in BelgiŽ
Onderhoudsgereedschappen Sinds vijf jaar verkoopt en verhuurt AnMa Tech ook in BelgiŽ zijn TorsionX torquegereedschappen voor (de-) montage van boutverbindingen. Van- wege de sterke groei van de Belgische, Luxemburgse en Franse markt werd het tijd om een eigen verkoopkantoor in BelgiŽ te openen.
pagina 12
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren