MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

MAGAZINE

Maintenance Benelux 2017-3 06-06-2017
Blader door de digitale editie van het complete magazine
» Registreer om het digitale magazine
6x per jaar te ontvangen
Maintenance Benelux 2017-3
TPM, veiligheid, onderhoudsmanagementsysteem, teamwork, predictive onderhoud, export, VS, Polen

Verschenen: 06-06-2017
Drie nominaties Maintenance Manager of the Year 2017  Binne Visser van Philips overtuigt met zijn gedegen aanpak
Drie nominaties Maintenance Manager of the Year 2017
Binne Visser van Philips overtuigt met zijn gedegen aanpak Binne Visser van Philips Consumer Lifestyle in Drachten is donderdag 16 maart uitgeroepen tot Maintenance Manager of the Year 2017. De twee andere finalisten waren Michael Donders van Delicia en Dennis Braamse van Lamb Weston/ Meijer. In de finale werden de kandidaten beoordeeld op resultaat, visie en hun voordracht voor een groter publiek. We vroegen hen alle drie naar hun werkwijze.
pagina 2
Zakendoen met Polen Gedijt met sterke, industriŽle buurlanden
Zakendoen met Polen
Gedijt met sterke, industriŽle buurlanden De Polen: we kennen ze allemaal als bouwvakkers en timmerlieden die voor weinig geld een verbouwingsklus klaren. Inmiddels is de economie in hun eigen land sterk aangetrokken, blaken ze van zelfvertrouwen en hebben ze een serieus plan voor verantwoordelijke ontwikkeling gericht op re-industrialisatie, ontwikkeling van innovatieve ondernemingen, vorming van ontwikkelingskapitaal, ontsluiting van buitenlandse markten en investeringsstimulering.
pagina 7
Veiligheid blijft een continu aandachtspunt ChemicaliŽn in de procesindustrie
Veiligheid blijft een continu aandachtspunt
ChemicaliŽn in de procesindustrie Nu de economie weer aantrekt, stijgt ook de kans op ongevallen. Immers we Ďbedrijvení weer meer. Dat was vorig jaar te merken. Dat de impact groot is op omstanders maar ook op naasten, behoeft geen betoog. Het meest voorkomende ongelukje is vallen maar in de procesindustrie komt blootstaan aan chemicaliŽn ook nogal eens voor. Het aantal initiatieven om dat te beperken, groeit nog steeds.
pagina 9
Bezoekersrecord Maintenance en Pumps & Valves Dortmund Trefpunt voor de hele branche
Bezoekersrecord Maintenance en Pumps & Valves Dortmund
Trefpunt voor de hele branche Bijna vierduizend, om precies te zijn 3.938 bezoekers mochten Maintenance en Pumps & Valves Dortmund eind maart begroeten. De organisatie constateert een stijging van 58 procent ten opzichte van de vorige editie. Daarbij loven zowel standhouders als bezoekers het compacte beursconcept met intensieve kennisuitwisseling.
pagina 11
Wegwijs in regelgeving omtrent machine-export naar Noord-Amerika  Voorkomen is beter dan genezen
Wegwijs in regelgeving omtrent machine-export naar Noord-Amerika
Voorkomen is beter dan genezen Het exporteren van elektrische uitrustingen van Europa naar NoordAmerika kan complex zijn. Producenten van machines en installaties moeten beschikken over een grondige kennis van de unieke uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd betreffende nieuwe of veranderende normen, regels en wetgevingen die in de Verenigde Staten en Canada van toepassing zijn. Dirk Meyer, Manager van ICD Applications bij Eaton, is zich sterk bewust van de verschillen tussen de twee markten en heeft er reeds verschillende whitepapers aan gewijd.
pagina 12
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel