Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
09-11-2020  |  274x
Deel dit bericht
Packo Hygienic Pomp Portfolio, JEC en Packo bundelen hun krachten!

JEC en Packo hygiŽnische pompen bundelen hun krachten

Verder heeft structuur hygiŽnische pompen-merken aangepast

Onze fabrieken PACKO en JEC, die beide hygiŽnische pompen produceren, hebben hun krachten gebundeld en gaan verder als PACKO. PACKO produceert hygiŽnische centrifugaalpompen en JEC lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen.

De twee pompseries passen perfect bij elkaar en vormen samen een complete lijn pompoplossingen voor het hygiŽnische marktsegment. JEC pompen worden met PACKO geÔntegreerd, wat u voordelen oplevert:

Snelheid:

De Europese hub van PACKO zorgt voor een snellere levering. Door te werken in meerdere tijdzones kunnen we ook sneller reageren op elke vraag die u heeft.

Kennis:

Door het samenvoegen van de merken combineren wij kennis tussen twee centers of excellence, zodat wij een beter begrip krijgen en kunnen inspelen op alle toepassingsbehoeften.

Hoogste hygiŽnische kwaliteitsnormen:

PACKO staat bekend om de hoge kwaliteit van haar pompen, gemaakt met een zeer strikte precisie volgens de hoogste hygiŽnische ontwerpprincipes en met gestandaardiseerde en gedetailleerde eindcontrole van alle geproduceerde pompen. De lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen worden volledig geÔntegreerd in de hoge productiestandaarden die PACKO hanteert.

Compleet portfolio:

Door het beste van beide werelden te combineren, vergroten we effectief onze mogelijkheden om een hygiŽnische pompoplossing te bieden. Een breder assortiment centrifugaal-, lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen onder de gerespecteerde en bekende naam PACKO.

De huidige hoofdkantoren in Zuid-Korea en BelgiŽ blijven bestaan als centers of excellence voor onze kerntechnologieŽn op het gebied van hygiŽne.

Meer informatie: B.V.
Leningradweg 5
Groningen, 9723 TP
+31 (0)50-5495900

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren