Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
01-09-2020  |  954x
Deel dit bericht
DSS investeert in digitale oplossingen.
DSS investeert in digitale oplossingen.

DuPont Sustainable Solutions een jaar zelfstandig adviesbureau

Sterke prestaties en uitbreiding digitale expertise voor toekomstige groei

DuPont Sustainable Solutions (DSS) heeft op 1 september 2020 zijn eenjarige bestaan na de afsplitsing van DuPont als zelfstandig mondiaal adviesbureau voor operationeel management gevierd. DSS is zo wendbaarder en beter gepositioneerd om opdrachtgevers innovatieve oplossingen te bieden, maar kan ook putten uit een rijke historie van excellentie sinds de start in 1968. Resultaat hiervan is dat DSS klanten kan helpen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, de effectiviteit van hun bedrijfsvoering te verbeteren, sneller te innoveren en de vaardigheden van hun werknemers verder te ontwikkelen, met behulp van digitale technologieŽn.

ďIk ben enorm trots op alles wat DSS als zelfstandige onderneming het afgelopen jaar heeft bereikt voor zowel onze opdrachtgevers als onze eigen organisatie,Ē aldus Davide Vassallo, Chief Executive Officer van DuPont Sustainable Solutions. ďOndanks de moeilijkheden door de coronapandemie, is DSS gegroeid, hebben we geÔnnoveerd, met succes de uitdagingen van onze klanten aangepakt en ons krachtig gepositioneerd om klanten duurzame, blijvende resultaten te bieden. Ik kijk vol enthousiasme uit naar wat de toekomst in petto heeft en wil namens alle medewerkers van DSS wereldwijd onze klanten bedanken voor het feit dat ze het afgelopen jaar deel hebben uitgemaakt van onze reis.Ē

De resultaten van DSS in het afgelopen jaar:

* Sterke financiŽle prestaties en groei DSS kende een omzetstijging van acht procent gedurende de eerste zes maanden als zelfstandig bedrijf (van september 2019 tot februari 2020) in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder, waarbij het aantal medewerkers met zeven procent groeide. Bij DSS zijn ruim 900 consultants werkzaam in 38 vestigingen over de hele wereld.

* Strategische overname voor uitbreiding van de expertise in de industrie In het afgelopen jaar heeft DSS de mijnbouw en metaalindustrie, de dranken- en voedingsmiddelensector en nutsbedrijven geÔdentificeerd als bijzonder sterke groeisectoren en zijn deskundigheid en diensten daarvoor uitgebreid. Om de expertise in de grondstoffenindustrie te vergroten heeft DSS in februari 2020 Lodestone Partners overgenomen, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van het verbeteren van operationele prestaties.

* Maatwerk voor klanten voor Response & Recovery COVID 19 DSS heeft snel een reeks oplossingen ontwikkeld om het management van organisaties in staat te stellen de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en de economische gevolgen ervan te beperken. DSS stond opdrachtgevers met raad en daad bij om hen te helpen hun personeel te beschermen en het risico van blootstelling tijdens het werk te minimaliseren, effectief leiding te geven aan hun werknemers die op afstand aan de slag waren, hun leiderschapskwaliteiten en -vaardigheden te verbeteren, succesvol hun bedrijf weer op te starten na een langdurige sluiting en een plan voor herstel en bedrijfscontinuÔteit te maken.

* Verbeterde mogelijkheden in Digital en Analytics voor toekomstige groei Bedrijfsactiviteiten worden meer en meer gedigitaliseerd. DSS heeft flink geÔnvesteerd in de ontwikkeling van digitale oplossingen die opdrachtgevers in staat stellen sneller en efficiŽnter resultaten te boeken door stapsgewijze verbeteringen door te voeren op het gebied van veiligheid en risicomanagement. Het scala aan digitale verbeteringen bestaat uit innovatieve leertechnologieŽn om kernvaardigheden te ontwikkelen om acceptatie, integratie en juist gebruik van nieuwe technologie te waarborgen, maar ook uit een platform voor het selecteren en invoeren van veiligheidstechnologieŽn die het risicobewustzijn vergroten en medewerkers betere bescherming bieden. Ook is er DSS Transform, een SaaS-product om het bedrijfsproces en de procedures te digitaliseren en de expertise op het gebied van data-analyse te ondersteunen. Al deze digitale oplossingen hebben tot doel organisaties de noodzakelijke inzichten te geven om verbeteringen op het gebied van risicomanagement en operationele excellentie te kunnen versnellen.

* Herhaalde waardering voor competenties en klantresultaten Ook als zelfstandig bedrijf oogst DSS waardering voor zijn expertise en capaciteiten. In oktober 2019 voerde DSS voor het derde jaar op rij de lijst aan van EHS (Environment, Health & Safety) adviesbureaus qua merkenvoorkeur volgens onafhankelijk onderzoeksbureau Verdantix. In september 2019 riep het ALM Vanguard of Asset Performance Management Consulting Providers rapport van onafhankelijk onderzoeksbureau ALM Intelligence DSS uit tot een top asset productivity & reliability adviesbureau dat het verschil maakt voor klanten in diverse bedrijfstakken. In juli van dit jaar is DSS geselecteerd voor de 2020 Training Industry Top 20ô Online Learning Library Companies Watch List van Training Industry, Inc., de toonaangevende research- en informatiebron over opleiden en trainen voor het bedrijfsleven.

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren