NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
16-06-2020  |  424x
Deel dit bericht

Total Belgium kiest voor Ultimo Cloud

Op een betere en eenvoudige manier de Ultimo Enterprise Asset Management Software upgraden en daarmee altijd beschikken over een up-to-date Ultimo-omgeving. Dat was de voornaamste reden voor Total Belgium om Ultimo te migreren naar de Cloud. Frank Beckers, Equipment & Maintenance Manager bij Total Belgium NV, is blij dat de opdracht voor de Cloud-migratie is verstrekt: ,,Met Ultimo Cloud beschikken we over een up-to-date en veilige Ultimo-omgeving, zonder inzet van eigen hardware. Bovendien wordt ons eigen IT-personeel bij updates niet belast en kunnen updates van de software op deze manier veel efficiënter plaatsvinden.”

De Ultimo software is verweven in bijna alle handelingen binnen Total Belgium NV. Het gebruik is intensief. De onderhoudsdienst gebruikt de software van melding, planning tot rapportering en monitoring van KPI’s van alle werkzaamheden. Daarnaast heeft Total Belgium Maintenance & Safety geïntegreerd, want ook de HSE-afdeling is een intensieve Ultimo-gebruiker. De software wordt ingezet voor incident-opvolging, werkvergunningen, indienststellingen en certificaat- en opleiding-beheer. Ook de IT-afdeling en in het Labo maken gebruik van de Ultimo software en worden alle magazijnfuncties over alle afdelingen heen via Ultimo geregeld. Belangrijk hierbij is de mobiele ondersteuning met de Ultimo Go.

Met Ultimo Cloud beschikt Total Belgium binnenkort over een state-of-the-art solution en profiteren zij van alle voordelen die de Cloud biedt, zoals: altijd en overal toegang tot Ultimo, een hoge performance en een uitstekende beveiliging. Daarnaast profiteren ze direct van verbeteringen, bugfixes en backups. ,,Wij kijken met vertrouwen uit naar de Cloud-migratie”, aldus Beckers.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren