Nederlands
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
14-05-2020  |  625x
Deel dit bericht
Controleer op tijd je breekplaten

Lagere productie tijdens de coronacrisis? Controleer je breekplaten

De coronacrisis zorgt in verschillende industrieŽn voor verminderende productie, of in het ergste geval een volledige stop. Is dit in jouw bedrijf helaas ook het geval? Dan is dit het uitgelezen moment om de procescondities eens goed te controleren en te checken of de breekplaten nog wel berekend zijn op hun taak. Want wist je dat veranderingen in processen de levensduur van breekplaten sterk beÔnvloeden? Denk hierbij aan veranderende werk- en breekdruk, temperatuur, drukpulsaties, het medium, etc.

Preventief breekplaten vervangen

Onder normale omstandigheden adviseer ik doorgaans breekplaten om de 4 Š 5 jaar preventief te vervangen. Zo waarborg je de betrouwbaarheid. Echter, als procescondities veranderen, dan kan dit het nodig zijn andere breekplaten te installeren. De situatie waar we nu in zitten door de coronacrisis kan het ideale moment zijn om je breekplaten te (laten) controleren en te vervangen om zodoende de veiligheid van de installatie te kunnen garanderen. Bovendien ben je dan goed voorbereid als de productiecapaciteit weer toeneemt.

Levertijden breekplaten

Wil jij op korte termijn de betrouwbaarheid van je breekplaten onder de loep nemen en blijkt na deze controle dat je breekplaten moet vervangen, houd dan wel met een aantal zaken rekening. Doordat de uitvoering van breekplaten afhangt van diverse variabele factoren wordt een breekplaat altijd vervaardigd op basis van jouw specifieke wensen. Meestal bedraagt de levertijd hierdoor zoín 4-6 weken. Heb je de breekplaten sneller nodig dien dan een spoedaanvraag in. Met deze speciale service zorgen wij ervoor dat de breekplaten versneld worden geproduceerd. Afhankelijk van wat je precies nodig hebt, hangen hier wel meerkosten aan.

Wij bieden 3 soorten spoedservice:

* 5-7 dagen productie
* 2-2 dagen productie
* 1 dag productie

Dit betreft alleen de productie van de breekplaat zelf. Je dient ook rekening te houden met 1 tot 2 dagen breektesten, certificering, verzending, inklaring douane etc.

Veilig proces

Heb je een vraag over het controleren van je breekplaten? Maak gebruik van onze ervaring en contacten met toonaangevende breekplaatfabrikanten. Samen werken we aan een optimaal en veilig proces. Ook tijdens en na deze coronaperiode

Bedrijfsinformatie

Hitma Groep B.V.
Hitma Groep B.V.
Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Ook wanneer je al een offerte hebt aangevraagd bij een andere leverancier en twijfelt over het advies of de prijs, kun je bij ons terecht voor een second opinion. Wij geloven we in `zaken doen met mensen, niet met bedrijven`. Daarmee bedoelen we dat onze klanten snel, intensief en persoonlijk contact krijgen met de juiste specialist. Wij geven niet klakkeloos antwoord op je vraag, maar bieden een technische oplossing voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. Sinds 1926 bieden wij technische oplossingen (componenten, systemen) en service aan bedrijven binnen de (petro)chemische en farmaceutische industrie, de olie-, gas- en energiesector, ingenieursbureaus, ziekenhuizen, de voedingsmiddelenindustrie, machinebouwers, installatiebedrijven en de zware industrie. Voor onze kernactiviteiten werken we nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardige technische producten. Onze specialisten vormen de brug tussen technologie en de klantapplicatie. De HITMA-organisatie is gespecialiseerd in diverse vakgebieden, waaronder: - Drukbeveiliging (breekplaten, veerveiligheden) - Filtratie - Instrumentatie, meten en regelen - Single-use technologie - Monstername - Gas- en vlamdetectie - Slangen - Gebouwautomatisering - Service, trainingen, laboratoriumonderzoek
Laatst bijgewerkt: 05-08-2020
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren