NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
12-08-2019  |  730x
Deel dit bericht
Lancering

Haal het maximale uit uw maintenance software

Sinds vele jaren zijn we vanuit het Rimses team begaan met onze klanten om deze zo goed mogelijk te begeleiden bij het gebruik van ondersteunende software voor de organisatie van de onderhoudswerkzaamheden. We stellen vast dat er nog een groot potentieel is aan verbetering eens men goed aan de slag is met het onderhoudspakket. Er zit een schat aan informatie omsloten in het pakket dat we middels de Deming cirkel theorie van Plan Do Check Act kunnen hanteren voor daadwerkelijke opvolging, bijsturing en verbetering van het onderhoud.
Onze rapporteringstools kunnen ingezet worden als een accelerator om diverse themas van optimalisatie aan te snijden zoals bv. de opvolging van controle- en inspectielijsten. Door dit gecontroleerd uit te voeren verkrijgt men statistische informatie over de bevindingen van controles die toelaten om acties te nemen, feedback voor audits te geven, preventief onderhoud bij te stellen, controles aan te passen. Met diverse Pareto analyses kunnen pijnpunten van installaties naar boven gehaald worden om vervolgens optimalisaties uit te voeren en op te volgen.
Benieuwd naar de toegevoegde waarde, houd onze website in de gaten waar we zullen informeren over de mogelijke optimalisatietrajecten.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Rimses 6.6 is beschikbaar voor u
Rimses 6.6 is beschikbaar voor u
Naar goede gewoonte heeft Realdolmen weer een nieuwe versie van Rimses 6.6 opgeleverd de voorbije maand. We informeren u graag zo goed mogelijk over de nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden die deze nieuwe versie biedt. In een notendop kunnen we meegeven dat gebruiksvriendelijkheid steevast op de agenda staat van iedere nieuwe versie, zo ook met deze versie waar vooral veel importfunctionaliteiten voor u als gebruiker worden ondersteund. Het gaat over opladen van werkaanvragen, van objecten en opladen van planmatig onderhoud. Met Rimses 6.5 kon u reeds de opbouw opladen. Dit laat u toe om zeer snel data op te laden zonder dat u ons nodig hebt. Met Rimses 6.6 kan u heel snel door de tekstvelden zoeken bij werkorderhistoriek. Zo vindt u meteen alle relevante werkorders voor een bepaald probleem. Met de functie voor controlelijsten maakt u zeer gemakkelijk inspectielijsten aan waarmee u de technicus op ronde kunt sturen, dit kan ook mobiel met Rimses Mobile Maintenance.
04-07-2019  |  960x  |  Productnieuws  | 
Bent u klaar voor Predictive Maintenance?   Test het hier.
Bent u klaar voor Predictive Maintenance?
Test het hier. Bij het onderhoud van installaties en machines opent Industry 4.0 de deuren om data te laten spreken en de onderhoudsingenieurs te ondersteunen bij het nemen van onderhoudsbeslissingen. Zij moeten een maximale uptime van installaties en machines garanderen, liefst ook nog kosten reduceren en tegelijk bewaken dat het onderhoud veilig wordt uitgevoerd. Het is dan ook hoog tijd om ook machines richting digitale transformatie te loodsen om het hoofd te kunnen bieden aan die uitdagingen. Met behulp van onder andere predictive analytics en IoT kunnen we het ideale moment voor onderhoud voorspellen, rekening houdend met verwachte gebeurtenissen. U kunt een blik op de toekomst werpen en zelf bepalen hoe die er zal uitzien.
11-01-2019  |  1751x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren