MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
08-07-2019  |  294x
Deel dit bericht

Verhoog uw efficiŽntie met onze BIM modellen

Riwal heeft een online bibliotheek met BIM-families van het merk Riwal gecreŽerd en kan klanten ondersteunen met interne experts die advies uitbrengen over welke hoogwerkers het best geschikt zijn voor het werk op hoogte. De modellen zijn gratis online te vinden op riwal.com.

Deze modellen met relevante data zijn toe te passen in BIM-projecten waarmee virtueel de bouwplaats kan worden gecreŽerd. Hierdoor kunnen aannemers realistische plannen maken en anticiperen waar welke machines nodig zijn. Het inzicht in de planning en de daaruit voortkomende werkzaamheden voorziet alle partijen van de benodigde informatie voor werken op hoogte. De terugkoppeling van deze informatie in BIM versterkt de co-creatie en daarmee de samenwerking tussen alle partijen in verschillende fasen van de levenscyclus van het gebouw.


BIM (Building Information Modelling) is het bouw- en co-creatieproces met BIM-bestanden. BIM-bestanden zijn digitale 3D-modellen met relevante data van fysieke objecten zoals gebouwen, machines, meubels, landschapsarchitectuur en meer. Met behulp van BIM kunt u, projecten efficiŽnter plannen, beheren en anticiperen op problemen voordat ze zich voordoen.

Meer informatie: riwal.com

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenLogin controlpanel