NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
17-09-2018  |  1791x
Deel dit bericht

Samenwerking Delta-N Business Solutions en Cosmo Consult

Delta-N Business Solutions - expert op het gebied van Microsoft Dynamics 365 - en Cosmo Consult - toonaangevende business software partner in de manufacturing industrie - hebben een samenwerking gesloten om productie bedrijven in Nederland te ondersteunen bij het monitoren en managen van hun digitale productie gestuurde bedrijfsprocessen. Cosmo Consult beschikt over een uitgebreide manufacturing oplossing – gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV – die op korte termijn wordt gereleased voor Microsoft Business Central - de ERP-oplossing van Microsoft voor bedrijven om in de cloud te kunnen werken.

Een toonaangevende en bewezen oplossing voor productieorganisaties
Door middel van de samenwerking met Cosmo Consult, kan een complete branche oplossing worden aangeboden en kunnen productie organisaties optimaal profiteren van de voordelen die de nieuwe cloud oplossing van Microsoft biedt. Of het nu gaat om klantordergestuurde productie, project georiënteerde productie of productie op basis van variabelen, de branche oplossing sluit perfect aan voor de verschillende type productie bedrijven. Het leveren van een intelligente oplossing omvat meer dan alleen een ERP-Systeem, de verwerking van machinegegevens maar ook de integratie met andere oplossingen, zoals CAD systemen, PLM en predictive maintenance, maken onderdeel uit van de oplossing. Nu de oplossing beschikbaar komt als Microsoft Cloud solution, kunnen productieorganisaties de totale beheerskosten drastisch verlagen.

“We helpen productieorganisaties klaar te stomen voor de digitale transformatie”

”Productieorganisaties staan voor grote uitdagingen en nieuwe kansen die de digitale revolutie biedt”, aldus Jos Wilmink, Sales Manager van Delta-N Business Solutions. Door de invoering van de nieuwe Microsoft Business Central oplossing, inclusief de volledig geïntegreerde branche oplossing van Cosmo Consult, zijn we in staat om productie bedrijven klaar te stomen voor de toekomst en oplossingen te bieden die een belangrijke bijdrage leveren aan de doorvoering van de digitale transformatie. Op deze wijze stellen we productieorganisaties in staat om zich te kunnen focussen op hun core business, waarbij de onderliggende bedrijfsprocessen voorbereid zijn op de uitdagingen van morgen.

We hebben bewust gekozen voor een oplossing en partij die zich heeft bewezen. Met een track record van meer dan 500 internationale implementaties kwamen we al gauw uit bij het Duitse Cosmo Consult, aldus Wilmink. Zowel de gedegen oplossing, bedrijfscultuur als ook capaciteit om de oplossing te kunnen blijven doorontwikkelen en te laten evolueren, biedt voor onze huidige maar ook toekomstige klanten enorme kansen.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Manufacturing event
​Wilt u uw productieprocessen optimaliseren met intelligente technologische systemen? Of wilt u weten hoe uw financiële, sales- en productieafdeling beter kunt ondersteunen door bewezen oplossingen? Lees dan vooral verder. De digitale revolutie doet zijn intrede, dat weten we allemaal en het gebeurt ook nog eens in een hoog tempo. Dat merken we ook in de wereld van Machinefabrieken & Apparatenbouw. Daar hebben we het over de 4e industriële revolutie of industrie 4.0: robotisering, ‘predictive maintenance’, machines met zelflerende eigenschappen en softwaresystemen die zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Deze veranderingen vragen om business softwaresystemen die deze processen kunnen faciliteren, zodat u bent voorbereid op de toekomst. Wilt u daar meer over weten? Dan nodigen we u van harte uit om te komen naar het event dat wij 4 oktober organiseren in samenwerking met Microsoft en het Duitse Cosmo Consult. Tijdens een middagsessie zal Microsoft u informeren over de nieuwste oplossing “Microsoft Dynamics 365 Business Central”. De Duitse organisatie Cosmo Consult neemt vervolgens het stokje over, om u kennis te laten maken met de toonaangevende en internationaal bewezen manufacturing oplossing die als additionele module binnen Microsoft Dynamics beschikbaar is. De Duitse oplossing is speciaal ontwikkeld volgende type productiebedrijven: - Assemble-to-order - Make-to-order - Configure-to-order - Engineer-to-order - End to end manufacturing Deze VIP 4.0-uitnodiging geeft u toegang tot dit manufacturing event dat Delta-N Business Solutions organiseert in samenwerking met Microsoft en Cosmo Consult. Tijdens het event laten wij u kennismaken met de mogelijkheden voor het digitaliseren van gestructureerde orderprocessen. Wacht niet, maar schrijf u direct in. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. We hopen u 4 oktober welkom te mogen heten in Oud-Zuilen (Utrecht).
04-10-2018 | Seminar | Een middag | Oud-Zuilen | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren