NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
13-09-2018  |  1656x
Deel dit bericht

Bezoek Huikeshoven op Industrial Processing 2018

Machevo Paviljoen stand 9B040

Ook dit jaar is Huikeshoven van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 oktober weer te vinden in de Jaarbeurs Utrecht Industrial Processing.

Huikeshoven vind je dit jaar op de Machevo Hotspots. Hier tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust ht middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd.

Je bent van harte welkom bij Huikeshoven B.V. op stand 9B040

Onze uitnodiging vind je door je op onze website.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Huikeshoven vertegenwoordiger van Eltherm & Schniewindt Huikeshoven officile vertegenwoordiger van Eltherm en Schniewindt in Nederland
Huikeshoven vertegenwoordiger van Eltherm & Schniewindt
Huikeshoven officile vertegenwoordiger van Eltherm en Schniewindt in Nederland Innovatie & Ontwikkeling 2018 Innoveren, vernieuwen en ontwikkelen is essentieel voor ondernemers. Met innovatie speelt Huikeshoven in op de veranderende behoeften van onze klanten. Huikeshoven versterkt hiermee zijn marktpositie en dat is belangrijk voor de groei die we als bedrijf willen realiseren. U denkt bij innovatie waarschijnlijk aan een nieuwe uitvinding, een nieuw product of om een bestaand product of proces te verbeteren. Maar Huikeshoven innoveert ook door samenwerking. De beste basis voor innovatie is samenwerking. Huikeshoven werkt samen met grote gerenommeerde Duitse partners als Eltherm en Schniewindt. Bedrijven die op deze manier samenwerken innoveren meer. Grote bedrijven beschikken namelijk over superieure bronnen en geven toegang tot nieuwe kennis, ideen en technieken. De samenwerking met grote buitenlandse bedrijven heeft nog meer toevoeging, omdat deze bedrijven toegang hebben tot kennis en bronnen die in het eigen land niet aanwezig zijn.
11-01-2018  |  1953x  |  Kort nieuws  | 
Huikeshoven presenteert nieuwe bedrijfsfilm Huikeshoven image 2016
Huikeshoven presenteert nieuwe bedrijfsfilm
Huikeshoven image 2016 De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan een nieuwe bedrijfsfilm. Deze film geeft u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we dit realiseren. Bekijk hem nu en leef mee in de veelzijdige wereld van elektrowarmte. Huikeshoven uw partner in elektrowarmte
06-10-2016  |  2343x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren