NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
13-09-2018  |  2310x
Deel dit bericht

Busch staat op de Industrial Processing - hal 9, stand A058

Goedkopere productieprocessen dankzij een energie-efficiënte vacuümvoorziening

Energie-efficiëntie speelt een prominente rol voor Busch op Industrial Processing 2018 dat plaats zal vinden in Utrecht. Busch Vacuümpompen en Systemen heeft de uitdaging van het ontwikkelen en implementeren van duurzame vacuümoplossingen aangepakt. Dit stelt klanten in alle industrietakken in staat om geld te besparen op energie- en bedrijfskosten en dus om duurzamer te werken.

Op de Industrial Processing beurs zal Busch behalve zijn uitgebreide productportfolio, ook de meest recente oplossingen voor het efficiënt gebruik van vacuüm delen. Goedkopere en veilige vacuümvoorzieningen blijken steeds belangrijkere aandachtspunten te worden voor industrieën wanneer het gaat om rendabele productieprocessen terwijl men rekening houdt met energiebesparingen en kostenverlagingen. Het is belangrijk om naar het hele productieproces te kijken om energiebehoeftes en bedrijfskosten te verlagen. .

Busch ontwerpt ook op maat gemaakte vacuümsystemen die voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Deze gecentraliseerde aanpak van de vacuümvoorziening heeft verschillende voordelen. Ten eerste, minder vacuümpompen zijn nodig in vergelijking met een gedecentraliseerde aanpak omdat de werklast wordt verdeeld over verschillende vacuümpompen. In combinatie met een frequentieregelaar zijn aanzienlijke besparingen dus mogelijk. Ten tweede, een gecentraliseerd systeem kan in een aparte ruimte worden opgesteld, vacuümpompen hoeven dus niet meer in productieruimtes te staan; dit betekent dat geluidsoverlast en warmteafgifte verdwijnen uit de productieruimte. Op maat gemaakte warmteterugwinning concepten helpen operators om gebruik te maken van de geproduceerde afvalwarmte en dus om meer energie te besparen. In koele productieruimtes, zoals in de voedingsindustrie, worden verdere besparingen gerealiseerd door de centralisatie van vacuümvoorzieningen omdat kleinere airconditioning units nu voldoende zijn. Centrale vacuümsystemen bieden een hoge beschikbaarheid omdat relevante systeemonderdelen zijn ontworpen om overbodig te zijn. Onderhoud kan dus worden uitgevoerd gedurende bedrijfsuren zonder dat het productieproces daar hinder van ondervindt.

Busch heeft een speciaal aanbod voor alle bedrijven die vacuüm gebruiken: de Busch VacuumAudit. Een vacuümexpert van Busch analyseert de huidige vacuümvoorziening van het hele bedrijf. Hij zal de specifieke procescomponenten analyseren, potentiele besparingen op energie-en bedrijfskosten berekenen en een oplossing voor een betrouwbare, duurzame en efficiënte vacuümvoorziening voorstellen die rekening houdt met alle factoren.

Kom langs en ontdek de laatste oplossingen voor vacuüm in hal 9, stand A058.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren