NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
04-09-2018  |  1578x
Deel dit bericht

Bilfinger vervolgt koers vanuit nieuw hoofdkantoor

Burgemeester Ahmed Aboutaleb verricht officiŽle openingshandeling

Met de officiŽle openingshandeling door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb is het nieuwe hoofdkantoor van Bilfinger Industrial Services feestelijk geopend. Vanuit deze Rotterdamse locatie aan de Waalhaven Oostzijde stuurt Bilfinger enkele duizenden onderhoudsmedewerkers in de Belgische en Nederlandse industrie aan.

Bilfinger Industrial Services is actief in steigerbouw, isolatie, painting en special services voor met name industriŽle klanten, zoals Shell, BP, Total en BASF. Aan de Rotterdamse Waalhaven vond Bilfinger een inspirerend en representatief onderkomen, van waaruit het bedrijf zijn ingezette koers verder vorm gaat geven.

Tijdens het openingsfeest gingen verschillende stakeholders van Bilfinger, zoals havenwethouder Adriaan Visser, Deltalinqs-voorzitter Steven Lak en vertegenwoordigers van klanten zoals Neste en Vopak, met elkaar in discussie over de themaís werkgelegenheid, de toekomst van de industrie, innovatie en digitalisering.

De discussie stond onder professionele leiding van Wilfried de Jong. Spreker Jim Stolze ging in zijn bijdrage in op de betekenis van ďIndustry 4.0Ē voor de Nederlandse industrie. Samensmelting van technologieŽn staat daarbij centraal. Bij dat verhaal voelt Bilfinger zich wel thuis: innovatie is een van de vier strategische pijlers van Bilfinger. De andere drie zijn: HSEQ (een verzamelnaam voor Gezondheid, Veiligheid, Milieu en Kwaliteit), efficiency en samenwerking.

In de afgelopen jaren zette Bilfinger Industrial Services een koerswijziging in met de introductie van steeds meer innovatieve oplossingen en digitalisering van werkprocessen. Een voorbeeld van een nieuwe innovatie in de digitalisering van steigerbouw is de Client Portal: een online programma waarmee opdrachtgevers allerlei voor hen relevante data in kunnen zien rondom hun projecten: wat zijn de vastgestelde kpiís en waar staan er steigers op het terrein, gekoppeld aan de financiŽle contractafspraken. Transparantie en efficiency staan hierbij centraal.

Over deze innovaties zegt CEO Ruud van Doorn: ĎOnze klanten zijn veelal grote bedrijven in de procesindustrie of raffinage. Zij ervaren steeds meer druk om onderhoud sneller en kostenefficiŽnter te realiseren. Daarom bieden wij inventieve oplossingen op basis van onze ervaring in de industriŽle sector en de kennis die we hebben opgebouwd. Gewoon je vak goed beheersen is voor een bedrijf als het onze niet meer voldoende. We moeten vooruitstrevend blijven, en dat doen we dus ook. Een inspirerend en representatief hoofdkantoor, middenin de dynamiek van de Rotterdamse haven en industrie, geeft daar een extra impuls aan.í
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren