NL
UK
 
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
17-08-2017  |  3997x
Deel dit bericht

Tim Karnau verlaat Procentec GmbH

Pieter Barendrecht nieuwe Managing Director

Tim Karnau heeft wegens persoonlijke redenen besloten zijn functie als ‘Geschäftsführer’ van Procentec gmbH neer te leggen. Het Bestuur van Procentec respecteert deze beslissing en neemt daarom na ruim acht jaar met pijn in het hart afscheid van Tim. Pieter Barendrecht zal zijn taken op het Duitse kantoor overnemen.

Tim Karnau is sinds de oprichting in oktober 2008 de drijvende kracht geweest achter het kantoor in Karlsruhe. Hij heeft Procentec gmbH vanaf de grond opgebouwd en zette het bedrijf in de loop der jaren op de kaart in de Duitse automatiseringsmarkt. Inmiddels is Procentec gmbH uitgegroeid tot één van de succesvolste onderdelen binnen Procentec.

Procentec bedankt Tim voor zijn harde werk en wenst hem veel succes in de toekomst. Hij zal vooral worden gemist door zijn klanten in de Duitse markt en de medewerkers met wie hij altijd nauw heeft samengewerkt in zowel Duitsland als Nederland.

Pieter Barendrecht is bereid gevonden om Tims verantwoordelijkheden over te nemen. Hij is op dinsdag 11 juli 2017 officieel aangesteld als de nieuwe Managing Director. Hij zal deze functie combineren met die van Managing Director op het hoofdkantoor in Wateringen. Pieter zal werkzaam zijn vanuit beide locaties.

Gerelateerde berichten

Procentec viert twintigste verjaardag
Procentec viert twintigste verjaardag
Procentec, kennispartner op het gebied van Profibus en Profinet technologie, viert in juni haar twintigste verjaardag. Sinds de oprichting in 1997 is Procentec gegroeid van klein supportbedrijf tot een internationaal bekende ontwikkelaar van innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat haar klanten succesvol kunnen opereren in de industriële automatisering. In de loop der jaren heeft Procentec vele successen mogen vieren. In 2003 lanceerde het de ProfiTrace, een toolkit die gebruikers in staat stelde om hun netwerk te testen voor het werd geïmplementeerd. De ProfiTrace bleek een krachtige tool voor troubleshooting en maintenance van Profibus netwerken en maakte van Procentec een toonaangevend bedrijf in de Profibus-markt. Later volgde de ontwikkeling van diverse componenten als de ProfiHub familie, die helpen bij het creëren van de meeste betrouwbare netwerkstructuur in de huidige markt, en ComBricks, een permanente monitoringsoplossing voor Profibus en Profinet.
02-06-2017  |  3339x  |  Kort nieuws  | 
Procentec’s Atlas gelanceerd tijdens Hannover Messe Atlas is de visie voor Industrial Ethernet diagnostiek
Procentec’s Atlas gelanceerd tijdens Hannover Messe
Atlas is de visie voor Industrial Ethernet diagnostiek Op dinsdag 25 april 2017 heeft Procentec officieel haar nieuwe product ‘Atlas’ gelanceerd. Atlas is dé visie voor de toekomst van Industrieel Ethernet diagnostiek. De tool is perfect voor het voorkomen van onverwachte en dure downtime in industriële netwerken. Atlas geeft u op een eenvoudige manier inzicht in de status van uw netwerk. Een grote menigte keek uit naar deze nieuwe oplossing en was om 14:00 uur aanwezig bij de stand van Procentec. Na een korte terugblik op twintig jaar Procentec en een bespreking van het ontwikkelingsproces mocht Managing Director Pieter Barendrecht de champagne ontkurken, waardoor het feest echt kon beginnen. De bezoekers reageerden zeer enthousiast en roemden het apparaat om haar innovativiteit. Atlas bevat diverse interessante features, die het apparaat onmisbaar maken voor iedereen die binnen de industriële automatisering werkt aan het verminderen van downtime. Het heeft onder meer een dynamische interactieve Topologie, die alle
28-04-2017  |  3273x  |  Productnieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren