NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
10-08-2017  |  2745x
Deel dit bericht
Continuous Improvement Facilitator in de praktijk
Continuous Improvement Facilitator in de praktijk

Leergang ‘Continuous Improvement Facilitator’

Nieuwe training met unieke opzet

Om Operational Excellence te behalen in een organisatie presenteert TPF Europe de leergang ‘Continuous Improvement Facilitator. Een unieke training die TPF Europe samen met REOSS uitvoert om de interne facilitators van organisaties van het juiste gereedschap te voorzien, zodat de organisatie zelf aan de slag kan met het verbeteren van de veiligheid, kwaliteit, productiviteit en toegevoegde waarde voor klanten.

De training wordt gegeven aan groepen van 8 tot 14 deelnemers, in 5 modules van 2 dagen, verdeeld over 6 maanden. Tijdens deze dagen kunnen de deelnemers, met hulp van kwalitatieve begeleiding, werken aan hun eigen bedrijfscases. De leergang start in alle gevallen met een persoonlijke intake per deelnemer. Tijdens zo’n intake wordt onder andere nagegaan wat de persoonlijke ontwikkelplannen zijn van de betreffende deelnemer. Op basis daarvan worden vervolgens de verwachtingen afgestemd en kunnen persoonlijke doelen worden geformuleerd. Paul Bekkers, oprichter/eigenaar van TPF Europe legt uit wat kenmerkend is voor deze leergang: “In deze leergang wordt aandacht besteed aan inhoud, organisatie & communicatie, alsmede aan persoonlijke leiderschapontwikkeling. In elke module moeten de deelnemers dan ook presenteren. Om ze daarbij te ondersteunen worden tools en technieken aangereikt om door middel van teambuilding ‘team effectiveness’ te bereiken. Dit alles met als doel het verbeteren van de ROI (return on investment), verliezen elimineren (zero loss), betere leiderschapsvaardigheden, meer aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en efficiënter en effectiever werken met een managementsysteem ofwel het zelfstandig intern kunnen implementeren van een ‘Continuous Improvement’-programma.

Het resultaat van deze leergang is te monitoren, te meten en te verankeren. Interessant te melden is dat de beide organisatoren aantoonbare referenties hebben in de industrie, gezondheidszorg, dienstverlening en bouw. Zo hebben ze inmiddels 250 verbeterprojecten in meer dan 30 landen geleid.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren