MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
Kort nieuws
10-10-2018  |  545x
Deel dit bericht

NEN 1010 kennissessie 2018

Slimmer en sneller inspecteren met de Metrel EurotestXD installatietester

Er is iets gebeurd op het gebied van installatietesters dat je als e-installateur of inspecteur niet wil missen! Er is een nieuwe generatie installatietesters op de markt, klaar voor de toekomst. De EurotestXD is door Metrel ontwikkeld vóór en dóór inspecteurs. En dat merk je: het snel en efficiënt uitvoeren van inspecties was nog nooit zo eenvoudig.
Tijdens deze kennissessie gaan we eerst in op de NEN 1010 norm en de daarbij horende metingen. Elektrische installaties in woningen, bedrijfs- en industriepanden moeten namelijk voldoen aan deze norm. Dit geldt voor nieuwe installaties, maar ook voor bestaande installaties die worden uitgebreid.

In het tweede deel van deze kennissessie gaan we in op de filosofie, functionaliteiten en software van deze nieuwe EurotestXD, die wij met recht de iPhone onder de installatietesters durven noemen.

Schrijf je vandaag nog in voor een gratis sessie bij jou in de buurt!
Begin december organiseren wij de gratis kennissessies in Oud-Beijerland (4 dec.) en Zwolle (6 dec.). De ochtendsessie duurt van 9:00 tot 12 uur, de middagsessie van 13:00 tot 16:00 uur. Meld je vrijblijvend aan via het formulier op onze website.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel