Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Veiligheid
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Vakbeurs Worksafe komt in 2020 naar Nederland 21, 22 & 23 april 2020
Vakbeurs Worksafe komt in 2020 naar Nederland
21, 22 & 23 april 2020 Na de eerste editie van Maintenance Gorinchem in 2018 komt er in 2020 een vervolg en wordt de beurs versterkt met de vakbeurs Worksafe. Dit betekent een uitbreiding met het thema ‘veiligheid tijdens onderhoudswerkzaamheden’. Maintenance en Worksafe Gorinchem vinden plaats op 21-23 april 2020. Voor maximale synergie gaat de vakbeurs Maintenance, gericht op industrieel onderhouds- en assetmanagement, samen met Worksafe één evenement vormen. Exposanten presenteren producten en diensten die bijdragen aan het creëren van een veilige, gezonde werkomgeving in diverse industrieën. Denk aan PBM, werfveiligheid, signalisatie, preventie, inspectie en opleiding. Bezoekers vinden hier kortom antwoord op de vraag hoe onderhoudswerkzaamheden aan het machinepark veilig uitgevoerd kunnen worden. Preventiemanagers, veiligheidskundigen en facility managers vinden op de beurs de nieuwste snufjes op het gebied van veilig werken. Daarnaast is er gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en deals te sluiten.
Maintenance Benelux 2019-2, p.13
Utilitybedrijf USG houdt user sites Chemelot in de lucht Na enkele uren  was de zaak onder controle
Utilitybedrijf USG houdt user sites Chemelot in de lucht
Na enkele uren was de zaak onder controle In november 2017 kampte multi-user-site Chemelot met een storing waardoor het complex tijdelijk buiten bedrijf moest worden gesteld. Een storm in een glas water, want utilitybedrijf USG had de zaken, volgens protocol, al snel weer op de rit. November vorig jaar kampte Chemelot met een storing in demiwaterfabriek Demi-S. Omdat de aanvoer van demiwater voor de stoomvoorziening en de productieprocessen meteen terugliep trad het noodprotocol in werking. Stapsgewijs werden 45 van de 60 fabrieken op het chemiecomplex in Zuid-Limburg buiten bedrijf gezet. Toen een van de operators van USG Industrial Utilities de deur naar de pompkelder van Demi-S opende, stond het water een meter hoog. “Dat was schrikken, zoiets hadden we nog nooit meegemaakt”, vertelt manager operations Paul Govaart, die de noodoperatie vanuit USG leidde, “maar na enkele uren was de zaak onder controle.”
Maintenance Benelux 2018-6, p.2
Alarmmanagement is geen one-time effort Continu evalueren, verbeteren en trainen
Alarmmanagement is geen one-time effort
Continu evalueren, verbeteren en trainen Alarmmanagement zorgt ervoor dat de juiste informatie over een alarm op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt. Alarmmanagement is een must en vereist dat op de werkvloer aanwezige kennis in het systeem wordt geïntegreerd. Daarna blijft het een kwestie van evalueren, verbeteren en trainen. momenten uit of er worden verkeerde beslissingen genomen. Alarmmanagement maakt dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt, zodat de juiste actie kan worden ondernomen, en voorkomt het negeren van belangrijke alarmmeldingen.
Maintenance Benelux 2018-5, p.10
Meer items (60)
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

BradyDenios BVDupa Veiligheidstechniek
Gefran BeneluxHitma Groep B.V.Operational Excellence Transfer
Pilz Nederland Safe Site powered by MennensUltimo Software Solutions BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Kort nieuws

Heeft u een kort bericht voor deze pagina?  Voeg toe

Productnieuws

Nieuwe inschuifborden voor veiligheidspictogrammen flexibele bedrijfssignalisatie
Nieuwe inschuifborden voor veiligheidspictogrammen
flexibele bedrijfssignalisatie De nieuwe inschuifborden voor veiligheidspictogrammen van Brady zijn visuele communicatieplatformen die maximaal vier pictogrammen kunnen bevatten. Ze kunnen gebruikt worden om belangrijke veiligheidsboodschappen te communiceren en om werknemers en bezoekers te sensibiliseren. De borden zijn bovendien heel gemakkelijk te actualiseren en aan te passen. Maximaal vier pictogrammen Dankzij de inschuifborden kunnen veiligheids- en bedrijfsmanagers belangrijke informatie voor specifieke locaties en plaatsen benadrukken. Dit zorgt ervoor dat de meest relevante informatie met betrekking tot een bepaalde plaats zichtbaar is voor medewerkers en bezoekers zodat ze weten hoe ze hun eigen veiligheid en die van anderen kunnen garanderen. De borden zijn gemaakt van duurzame materialen en verkrijgbaar in verschillende formaten en afmetingen. Ze kunnen aan een muur of tegen een deur bevestigd worden. Actualiseren op elk moment Veiligheids- en bedrijfssignalisatie actualiseren
10-12-2015  |  7134x  |  Productnieuws  | 
Snel veiligheidslabels maken met Brady Workstation
Snel veiligheidslabels maken met Brady Workstation
Dankzij het nieuwe Brady Workstation kunnen gebruikers veiligheidspictogrammen, CLP-labels, leidingmerkers en visuele Lockout/Tagout-procedures creëren in slechts een paar muisklikken. Deze gratis apps met een gebruiksvriendelijke interface brengen veiligheidsidentificatie binnen handbereik. Gebruiksvriendelijke apps voor labelontwerp De Brady Workstation-apps zijn ontworpen voor de ultrasnelle creatie van labels en signalisatie. De Signalisatie App biedt sjablonen voor veiligheidspictogrammen, en laat gebruikers aangepaste informatie toevoegen en in slechts enkele minuten tijd het pictogram printen met een Brady-printer. De Leidingmarkering en Pijltape App werken grotendeels op dezelfde manier, terwijl de Aangepaste ontwerper App gebruikers vanaf nul laat beginnen zodat ze kunnen experimenteren. Al deze apps zijn gratis. Gespecialiseerde apps De CLP/GHS Labels App en de Lockoutwriter App zijn twee zeer gespecialiseerde apps die beschikbaar zijn in Brady
15-06-2015  |  10028x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren