NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Expertises

Voeg uw bijdrage toe
Maintenance management software
Selecteer
Maintenance management software
Maintenance management software
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Assetplanner van Ultimo helpt downtime te verkorten Productie en onderhoud beter op elkaar afstemmen
Assetplanner van Ultimo helpt downtime te verkorten
Productie en onderhoud beter op elkaar afstemmen Procesinstallaties, maar ook brandweerwagens en medische apparaten moeten zo veel mogelijk beschikbaar zijn. De uitdaging is daarom om ze op passende tijdstippen te onderhouden en wel zo kort en efficiënt mogelijk. De nieuwe Assetplanner van softwarebedrijf Ultimo helpt dit te realiseren. De Assetplanner is een nieuwe functie binnen de Ultimo-modules Fleet (beheren van een wagenpark), Medische apparatuur en Technische dienst.“In deze modules zat al een planner ingebouwd, maar die was meer gericht op het werk van de onderhoudsmonteurs”, zegt Tom Hoogland, Product Owner bij Ultimo
Maintenance Benelux 2018-6, p.9
ALLES BEHEREN MET ÉÉN SYSTEEM Het oplossen van storingen kost tegenwoordig minder tijd, omdat alle informatie over onderhoud en ee
ALLES BEHEREN MET ÉÉN SYSTEEM
Het oplossen van storingen kost tegenwoordig minder tijd, omdat alle informatie over onderhoud en ee Vally Hoogland van AVK Plastics en Willem Peter Feenstra van ARN bv zien tijdwinst als een van de grootste voordelen van de software die ze gebruiken om hun onderhoudsinformatie te beheren. “Afgelopen zomer hebben we geïnvesteerd in Ultimo Maintenance Management software, waarna we met een klein team twee à drie dagen per week bezig zijn geweest het systeem met data te vullen”, zegt Hoogland, Technical Operations Manager van AVK Plastics in Balk. AVK produceert kunststof straatpotten en kunststof pallets. Het contract met Ultimo voorziet in een automatische update van de software en opslag van data op een externe server met een back-up op een andere server
Maintenance Benelux 2018-2, p.10
Easy Maintenance op basis van QR-code Hogere beschikbaarheid van pompen centraal
Easy Maintenance op basis van QR-code
Hogere beschikbaarheid van pompen centraal ‘Easy Maintenance’ is de naam van een oplossing waarmee het periodiek onderhoud aan pompen efficiënter en sneller is uit te voeren. Dit systeem maakt gebruik van de bekende QR-code waarmee de betreffende pomp gekoppeld wordt aan een database die alle benodigde informatie vastlegt.
Met Easy Maintenance biedt KSB een oplossing waarmee het periodieke onderhoud aan pompen efficiënter en sneller kan worden uitgevoerd. Easy Maintenance koppelt afzonderlijke pompen op basis van een sticker met een QR-code direct aan een database waarin de historie van de betref- fende pomp is ondergebracht. Naast de onderhoudshistorie van de pomp kan ook snel toegang worden verkregen tot handleidingen en reparatiegegevens. De database is zowel toegankelijk voor de klant als voor de onderhoudsmonteur. Het QR-onderhoudsprogramma leent zich voor kleine en grote installaties en is speciaal voor en door de pompenfabrikant ontwikkeld. Toepassingen zijn inmiddels te vinden in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en Canada.
Maintenance Benelux 2017-2, p.11
Meer items (9)
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Agidens Internationaal NV
Bizerba
Ultimo Software Solutions BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe

Productnieuws

Rimses 6.6 is beschikbaar voor u
Rimses 6.6 is beschikbaar voor u
Naar goede gewoonte heeft Realdolmen weer een nieuwe versie van Rimses 6.6 opgeleverd de voorbije maand. We informeren u graag zo goed mogelijk over de nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden die deze nieuwe versie biedt. In een notendop kunnen we meegeven dat gebruiksvriendelijkheid steevast op de agenda staat van iedere nieuwe versie, zo ook met deze versie waar vooral veel importfunctionaliteiten voor u als gebruiker worden ondersteund. Het gaat over opladen van werkaanvragen, van objecten en opladen van planmatig onderhoud. Met Rimses 6.5 kon u reeds de opbouw opladen. Dit laat u toe om zeer snel data op te laden zonder dat u ons nodig hebt. Met Rimses 6.6 kan u heel snel door de tekstvelden zoeken bij werkorderhistoriek. Zo vindt u meteen alle relevante werkorders voor een bepaald probleem. Met de functie voor controlelijsten maakt u zeer gemakkelijk inspectielijsten aan waarmee u de technicus op ronde kunt sturen, dit kan ook mobiel met Rimses Mobile Maintenance.
04-07-2019  |  1097x  |  Productnieuws  | 
Ultimo software uitgebreid met de Ultimo Assetplanner
Ultimo software uitgebreid met de Ultimo Assetplanner
Vanaf Ultimo versie 2019 is het mogelijk om de Ultimo-applicatie uit te breiden met de Ultimo Assetplanner. De Assetplanner is een nieuwe grafische planner binnen de Ultimo software en wordt ook wel gezien als de vervanger van het traditionele wandbord of de kaartenbak. De Assetplanner geeft een grafisch overzicht van de uitgevoerde en nog uit te voeren werkorders. Daarnaast is het mogelijk om nog niet gegenereerd onderhoud weer te geven, zodat kan worden ingeschat op welk moment er veel werk uitgevoerd moet worden. Ook geeft de Assetplanner inzicht in de benodigde uren. De Assetplanner kan bovendien worden gebruikt voor het inplannen van een onderhoudsstop. Doordat er inzicht wordt gegeven in de uit te voeren werkzaamheden, kan er eenvoudig een moment worden bepaald voor het uitvoeren van onderhoud Deze stop wordt ook in de planner weergegeven, waardoor er eenvoudig werkzaamheden in deze stop kunnen worden gesleept. Wilt u meer weten over deze nieuwe, grafische planner?
17-10-2018  |  2353x  |  Productnieuws  | 
Rimses 6.5 is beschikbaar
Rimses 6.5 is beschikbaar
Realdolmen brengt Rimses 6.5 uit. Met deze versie sluiten we aan bij een steeds groter gebruik van mobiele applicaties, ook in de onderhoudswereld. Met mobiele controlelijsten en metingen is de juiste informatie meteen beschikbaar voor bijsturing van het onderhoud. Planners hebben voortaan de mogelijkheid om het werk per ploeg te plannen en hun communicatie met productie over onderhoudsbeschikbaarheden te visualiseren. Rimses blijft focussen op gebruiksvriendelijkheid zodat bv. informatie via documenten gemakkelijker kan toegevoegd worden en de verantwoordelijken snel via metertjes een vinger aan de pols kunnen houden. Deze versie geeft onze klanten weer meer mogelijkheden om efficiënt het onderhoud uit te voeren. Voor bedrijven die de stap nog willen maken, voegt Rimses 6.5 weer toe aan de rijkheid van de CMMS applicatie.
12-07-2018  |  2784x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien (19)
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren