MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Dataloggers
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Sitech bouwt systeem om big data Chemelot te analyseren Onderhoud 4.0 vraagt om goede netwerken en verbanden leggen
Sitech bouwt systeem om big data Chemelot te analyseren
Onderhoud 4.0 vraagt om goede netwerken en verbanden leggen Sitech Services heeft op Chemelot een bijzondere positie. Door de jarenlange ervaring zijn fabrieksprocessen bekend en kan het bedrijf heel ver gaan in de dienstverlening aan haar klanten. Half april is er een bijzonder, nieuw centrum live gegaan om de beschikbare Ďbig dataí nog beter te benutten. Het gewenste resultaat: 100 procent voorspelbaar onderhoud. Sylvia Vanhommerig vertelt: ďWe kunnen en willen onze dienstverlening bij meer bedrijven op Chemelot aanbieden, maar ook zeker daarbuiten.Ē Hoe, dat legt ze samen met Maurice Jilderda uit.

Sitech kun je zien als een soort spin-off van DSM Geleen, vertelt Sylvia Vanhommerig, New Business Development Manager van Sitech Services. ďMet het vooruitzicht dat meer en meer bedrijven van DSM zouden worden gedesinvesteerd, werden facilitaire en niet-proces gerelateerde diensten voor het hele terrein in een (nieuw) bedrijf geclusterd. Een unieke positie eigenlijk, want alle expertise die door de jaren heen opgedaan is op Chemelot en in de chemie zijn zo behouden gebleven. Met ongeveer negenhonderd mensen, aangevuld met inhuurkrachten, werken we in twee divisies. Aan de ene kant zijn dat de Site Services, welke breed gezien moeten worden; van parkbeheer tot aan brandweer, afvalwaterzuivering, vergunningen en infrastructuur. Aan de andere kant Manufacturing Services, werkend voor ongeveer 40 procent van de bedrijven op de Chemelot-site. Van de zestig fabrieken op de site verzorgen wij voor 23 fabrieken onderhoud, verbeterprojecten, vergunningen, veiligheid, inkoop, financiŽn en trainingen.Ē
Maintenance Benelux 2016-3, p.8
Trillingsanalyse krijgt machines  aan de praat Uitleg over waarnemen en interpreteren
Trillingsanalyse krijgt machines aan de praat
Uitleg over waarnemen en interpreteren Dat elke machinetrilling stampvol informatie zit, is bekend. Maar om die gegevens tevoorschijn te toveren, dat is een kunst apart. In de jaren zeventig van de vorige eeuw was daar nog een halve container elektronica voor nodig. Heden ten dage kan het met een kastje van een kilo. De tijd van de analoge real-time recorders is niet meer te vergelijken met de moderne digitale datacollectors. Het opnemen is eenvoudig maar interpreteren van de data, dat is lastig. Sinds trillingsanalyse genormaliseerd is (ISO-norm 18436) is, komt er gelukkig enige reguliere kwaliteit in de interpretaties van een trilling.
Maintenance Benelux 2013-3, p.50
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Hitma Groep B.V.
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel