Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Events

Plaats uw event
Nationaal Congres BRZO
Dit jaar ligt de nadruk van de inspectie SZW bij BRZO-bedrijven op 5 thema’s, waaronder het gebruik van mobiele arbeidsmiddelen in ATEX-zones. Wat betekent dit voor u als BRZO-bedrijf en hoe interpreteert u de regels op de juiste manier om de veiligheid te optimaliseren? Ook gaat in 2021 de nieuwe Omgevingswet van kracht welke grote impact heeft op uw VBS. Wat zijn de aandachts- en risicogebieden? En hoe past u uw praktijk tijdig aan naar de nieuwe norm? Op 29 oktober komen alle partijen in de keten samen: overheden, inspectiediensten, BRZO-bedrijven, onderzoeks- en ingenieursbureaus en andere belanghebbenden. Highlights: •De inspectie SZW vertelt: Zo bereid u zich goed voor op een inspectie •Hoor van AEB Amsterdam over de gevolgen van sluiting i.v.m. veiligheid. Levert dit indirect niet meer gevaar op? •Een goed gesprek. Een BRZO keten-paneldiscussie over transparantie en communicatie tussen overheid, BRZO-bedrijven en adviseurs
29-10-2020 | Conferentie | 1 dag | Van der Valk Utrecht | Online | Toegang: Betaald
Ultimo Congres Online
Het Ultimo Congres gaat digitaal. Op woensdag 18 november organiseren wij een online versie van het Ultimo Congres 2020. Anders dan u gewend bent, maar met vertrouwde ingrediënten én dit keer land overstijgend voor Vlaanderen en Nederland. Vanaf 14.00 uur kunt u inschakelen voor een afwisselende live uitzending, met interactieve momenten. Het programma duurt tot ongeveer 16.15 uur. Het online congres is zowel voor klanten van Ultimo, als voor organisaties die de software nog niet gebruiken erg interessant. Dit kunt u verwachten U wordt volledig bijgepraat over het laatste Ultimo nieuws. Wij geven u een inkijkje in de laatste Ultimo Features van de Ultimo Enterprise Asset Management software. Ook hebben wij weer een boeiende gastspreker uitgenodigd: Jan Lammers, sportief directeur van de Formule 1 Grand Prix Zandvoort, vertelt u alles over het managen van succes. Een professioneel expertpanel gaat met elkaar in gesprek over actuele thema’s, zoals: Cost Control, Levensduur, Veiligheid en Uptime. Thema’s die uitgebreid uitgelicht worden in het Enterprise Asset Management Trendreport 2020 dat donderdag 10 september is gepubliceerd.
18-11-2020 | Online evenement | Een middag | Online, 14.00uur-16.15uur | Toegang: Gratis (na registratie)
Synergy between Operations, Maintenance & Safety processes, supported by EAM software
Iedereen profiteert van synergie Elke asset-intensieve organisatie profiteert van synergie. Maar lopen de informatiestromen tussen operations, maintenance en EHS naadloos in elkaar over? Uw plant is gebaat bij een optimale synergie, waarbij iedereen werkt vanuit dezelfde waarheid, het aantal administratieve handelingen tot een minimum wordt beperkt en waar eilandautomatisering niet aan de orde is. In de praktijk wordt u dagelijks geconfronteerd met situaties waarbij deze synergie enorm belangrijk is. Stel dat er bij de ploegenoverdracht een bijna-ongeval wordt gemeld, waar nader onderzoek op moet plaatsvinden. Het onderzoek resulteert in een verbeteractie door de technische dienst. En deze aanpassing vereist vervolgens weer een formeel changeproces, inclusief een werkopdracht waarvoor een werkvergunning vereist is en een Lockout/Tagout-plan. Het is belangrijk dat dit gehele proces naadloos in elkaar overloopt, goed traceerbaar is en achteraf geanalyseerd kan worden. Stap voor stap ondersteund door een gebruiksvriendelijke, grafische planning en toegankelijke mobiele oplossing. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, of toch niet? Beheers kosten, verbeter de uptime, veiligheid en compliance tegelijkertijd, door het vergroten van de synergie en communicatie tussen de afdelingen onderhoud, operations en EHS. Het webinar Tijdens het webinar vertellen wij u meer over de voordelen van een goede integratie tussen bedrijfsvoering, onderhoud en EHS. Ook geven wij u praktijkvoorbeelden en een indruk van de mogelijkheden met Enterprise Asset Management software.
02-10-2120 | Webinar | Een ochtend | Online Webinar - duur: 1 uur | Toegang: Gratis (na registratie)
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren