Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
18-05-2021
Deel dit event
Soort: Online Workshop
Duur: 3 dagen
Startdatum: 18-05-2021
Plaats: Online

Toegang: Gratis (na registratie)
Meer informatie
Contact

Data Analytics

Online Workshop

Succesverhalen over data-gedreven organisaties geven vaak het beeld dat het over grootse, integrale en veelomvattende projecten gaat. Maar data-gedreven werken kan ook op kleinere schaal. Bij de workshop Data Analytics die de NVDO, iTanks en Ortec organiseren kijken we in drie sessies van 60 minuten naar de theorie, voorbeelden, ervaringen én de volgende stap die jij kan zetten om meer data-driven te worden.

Programma’s

Sessie 1 – Ben je datagedreven? | 18 mei, 09.00-10.00 uur

Bij de eerste sessie van dit drieluik krijg je antwoord op de vraag ‘Wat is er nodig om succesvol een data-gedreven organisatie te worden?’ Er wordt aandacht besteed aan relevante aspecten van een data-gedreven reis, waaronder Data & Technologie, maar ook de aspecten Mens, Cultuur, Organisatie en Proces komen aan bod. Je wordt naar huis gestuurd met de tools om een snelle scan uit te voeren van waar jouw bedrijf staat met betrekking tot Data & Analytics (AI, Data Science, et cetera).

Sessie 2 – The business value of data-driven in practice | 01 juni, 09.00-10.00 uur

Bij de tweede sessie kijken we naar twee voorbeelden. Twee bedrijven met elk hun eigen doelen, resultaten en ervaringen delen hun kennis en helpen je om je eigen doelen én waarde te bepalen. Uiteraard is er ruimte voor discussie en vragen.

Sessie 3 – The next step on your Analytics journey | 16 juni, 09.00-10.00 uur

Bij de derde sessie halen we het net op van de snelle scans en gaan we interactief aan de slag met advies en kennis om met de aspecten Mens, Cultuur, Organisatie en Proces jouw volgende stappen in beeld te krijgen. En als je wilt, kan je na het uur aanschuiven bij online round tables met experts en mede-geïnteresseerden.

Na dit drieluik heb je voor je eigen organisatie een scherper beeld bij wat data-analytics kunnen betekenen voor de business en voor de processen. Daarnaast weet je ook waar je op moet letten om de volgende stappen te zetten.

Wanneer je inschrijft, sta je geregistreerd voor alle sessies. Deelname is gratis en iedereen is welkom.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren