Nederlands
English
 Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
31-05-2021 - 04-06-2021
Deel dit event
Soort: CAT I Ultrasoon Cursus
Duur: 5 dagen
Startdatum: 31-05-2021
Einddatum: 04-06-2021
Plaats: UE Systems Europe, Almelo

Toegang: Betaald

CAT I Ultrasoon Cursus volgens ISO 18436-8

CAT I Ultrasoon Cursus

UE Systems nodigt u uit om een uitgebreide Ultrasound CAT I Training te volgen. Deze training stelt u in staat om na de implementatie van een hoogwaardig ultrasound programma uw predictief onderhoud zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Wij starten weer met fysieke klassikale trainingen, daarbij volgen wij uiteraard de 1.5 meter regel op van het RIVM.

Overzicht
De training duurt 4½ dag en bestaat uit vier dagen theorie/praktijk en een halve dag voor de samenvatting en het examen.

UE Systems CAT I en CAT II cursussen zijn in overeenstemming met de ISO 18436-8 waarin de vereisten staan voor kwalificatie en beoordeling van personeel welke conditie bewaking en diagnose uitvoeren met Ultrasound.

Tijdens de training wordt het volgende behandeld:

- Airborne/Structure Borne Ultrasound Technologie;
- Lekdetectie, mechanische & elektrische inspecties;
- Perslucht lekkage inspecties, conditie gebasseerd smeren, condenspot inspecties, lager diagnose;
- Hoe verbeteren we de beschikbaarheid en de winstgevendheid van de assets;
- Rapporteren met gespecialiseerde software;
- Hoe verminderen en besparen we op energie verbruik.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Case Study: langzaam draaiende wentellagers van een Oven Motor - Schade detectie met Ultrasoon -
Case Study: langzaam draaiende wentellagers van een Oven Motor
- Schade detectie met Ultrasoon - Langzaam draaiende wentellagers inspectie met Ultrasoon Trillingsanalyse is voor een lange tijd de keuze geweest voor het monitoren van lagers en andere roterende assets. Erg gebruikelijk, is het toepassen van ultrasoon in samenwerking met trillingsanalyse. Dit helpt de inspecteurs met het bepalen van de conditie van de mechanische assets. Door de veelzijdige inzetbaarheid van ultrasoon, kan wanneer een bedrijf geen trillingsanalyse programma heeft, prima worden geïmplementeerd om vroegtijdig lagerschade te detecteren. Tevens is ultrasoon ook inzetbaar voor andere applicaties. Wanneer trillingsanalyse 1 of 2 keer per jaar wordt uitgevoerd door een extern service bedrijf, kan ultrasoon in de periode daartussen worden gebruikt. Dit helpt het bedrijf de conditie te blijven volgen van hun kritische assets voordat het service bedrijf weer inspecties verricht. Mede daardoor kan het service bedrijf efficiënter hun inspecties uitvoeren doordat men weet welke assets problemen
09-04-2021  |  095x  |  Kennisbijdrage  |   | 
CAT I Ultrasoon Cursus - Almelo, NL - 31 mei-04 juni 2021 CAT I Ultrasoon Cursus volgens ISO 18436-8
CAT I Ultrasoon Cursus - Almelo, NL - 31 mei-04 juni 2021
CAT I Ultrasoon Cursus volgens ISO 18436-8 UE Systems nodigt u uit om een uitgebreide Ultrasound CAT I Training te volgen. Deze training stelt u in staat om na de implementatie van een hoogwaardig ultrasound programma uw predictief onderhoud zo optimaal mogelijk uit te voeren. Wij starten weer met fysieke klassikale trainingen, daarbij volgen wij uiteraard de 1.5 meter regel op van het RIVM. Overzicht De training duurt 4½ dag en bestaat uit vier dagen theorie/praktijk en een halve dag voor de samenvatting en het examen. UE Systems CAT I en CAT II cursussen zijn in overeenstemming met de ISO 18436-8 waarin de vereisten staan voor kwalificatie en beoordeling van personeel welke conditie bewaking en diagnose uitvoeren met Ultrasound. Tijdens de training wordt het volgende behandeld: - Airborne/Structure Borne Ultrasound Technologie; - Lekdetectie, mechanische & elektrische inspecties; - Perslucht lekkage inspecties, conditie gebasseerd smeren, condenspot inspecties, lager diagnose; - Hoe verbeteren we de beschikbaarheid
11-03-2021  |  251x  |  Kort nieuws  |   | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren