Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
04-11-2020
Deel dit event
Soort: Bijeenkomst
Duur: Een middag
Datum: 04-11-2020
Plaats: Veenhuizen

Toegang: Gratis (na registratie)

Onderhouden en verbinden in bijzondere omstandigheden

Bijeenkomst

NVDO Kring Noord Nederland nodigt je van harte uit op woensdag 4 november a.s. in het Verenigingsgebouw in Veenhuizen.

Thema van deze bijzondere hybride middag is:
“Onderhouden en verbinden in bijzondere omstandigheden”

De komst van COVID-19 heeft op vele manieren impact op ons leven. De praktische problemen van de 1,5 meter economie waren direct duidelijk, andere indirectere gevolgen dienen zich pas nu aan. Toeleveranciers en klanten die problemen hebben. Informele contacten die als smeermiddel dienen in de samenwerking, zijn schaars geworden. Ook in het onderhoud zijn er vele impacts.

Na een korte inleiding van drie sprekers gaan we met elkaar (veilig) in gesprek via een Ronde Tafel Meeting. Hierbij besteden we in een vierluik aandacht aan hoe je als onderhoudsprofessional met deze omstandigheden om kunt gaan.

We beginnen centraal ezn gaan dan na een korte introductie uiteen in een aantal ronde tafels. Na deze sessies is er een centrale terugkoppeling. Een aantal van deze tafels zal ook een hybride deelname-mogelijkheid hebben. Het is dus dan mogelijk om ook digitaal aan te sluiten via Microsoft Teams.

Rondetafel 1 Mark Lazonder, Project Manager bij BASF

“Klanten”

Hoe ga je om met je klanten als je als bedrijf niet meer kan leveren of op een andere wijze je afspraken na kunt komen? Wanneer zeg je dit en hoe transparant ben je?

Rondetafel 2, Ted Lemmers, Consultant, Trainer & Coach bij Catch22

“Leveranciers”

Hoe ga je om met je leveranciers als deze hun leververplichtingen niet na kunnen komen? Help je leveranciers om in deze tijd te overleven, en zo ja hoe kan je dit dan het beste faciliteren? Wat doe je met garanties? Wie heeft hier al ervaring mee opgedaan?

Rondetafel 3, Jan Braaksma, Associate Professor at University of Twente

“Installaties”

Ga je in deze tijd nu juist wel dat eerder steeds uitgestelde onderhoud plegen aan je installaties of stel je het toch even uit? En hoe pas je je onderhoud aan in steeds veranderende omstandigheden. Wat zijn de ervaringen uit de praktijk?

Rondetafe 4, Scholte Strikwerda, Manager verification and inspection bij Gasunie

“Personeel”

Hoe houd je je personeel blij en tevreden in een tijd waarin ze privé en zakelijk moeten combineren? En hoe maak je effectief gebruik van de moderne communicatiemiddelen. En stuur je je medewerkers nu juist naar een cursus of stop je tijdelijk met alle trainingen?

Je krijgt deze middag ook een interessante korte lezing over de historie van het Gevangenismuseum en de paupers in Veenhuizen.

Tijd: 14.30 uur Ontvangst
Aanvang: 15.00 uur Opening door de dagvoorzitter
Einde: 17.30 uur met netwerkborrel
Bestemd voor: Iedereen die meer wil leren over hoe om te gaan met COVID-19 in het onderhoud én iedereen die zijn/haar netwerk wil uitbreiden
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren