Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
02-10-2120
Deel dit event
Soort: Webinar
Duur: Een ochtend
Datum: 02-10-2120
Plaats: Online Webinar - duur: 1 uur

Toegang: Gratis (na registratie)

Synergy between Operations, Maintenance & Safety processes, supported by EAM software

Webinar

Iedereen profiteert van synergie

Elke asset-intensieve organisatie profiteert van synergie. Maar lopen de informatiestromen tussen operations, maintenance en EHS naadloos in elkaar over? Uw plant is gebaat bij een optimale synergie, waarbij iedereen werkt vanuit dezelfde waarheid, het aantal administratieve handelingen tot een minimum wordt beperkt en waar eilandautomatisering niet aan de orde is.

In de praktijk wordt u dagelijks geconfronteerd met situaties waarbij deze synergie enorm belangrijk is. Stel dat er bij de ploegenoverdracht een bijna-ongeval wordt gemeld, waar nader onderzoek op moet plaatsvinden. Het onderzoek resulteert in een verbeteractie door de technische dienst. En deze aanpassing vereist vervolgens weer een formeel changeproces, inclusief een werkopdracht waarvoor een werkvergunning vereist is en een Lockout/Tagout-plan. Het is belangrijk dat dit gehele proces naadloos in elkaar overloopt, goed traceerbaar is en achteraf geanalyseerd kan worden. Stap voor stap ondersteund door een gebruiksvriendelijke, grafische planning en toegankelijke mobiele oplossing. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, of toch niet? Beheers kosten, verbeter de uptime, veiligheid en compliance tegelijkertijd, door het vergroten van de synergie en communicatie tussen de afdelingen onderhoud, operations en EHS.

Het webinar

Tijdens het webinar vertellen wij u meer over de voordelen van een goede integratie tussen bedrijfsvoering, onderhoud en EHS. Ook geven wij u praktijkvoorbeelden en een indruk van de mogelijkheden met Enterprise Asset Management software.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren