NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
29-09-2020
Deel dit event
Soort: Webinar
Duur: Een middag
Datum: 29-09-2020
Plaats: Online

Toegang: Gratis (na registratie)

29 september 2020: SICON Webinar Managing Aging Automation

Webinar

Maintenance webinar
powered by NVDO & SupportPoints

29 september , 15:00 – 16:30 uur
Managing Aging Automation

Industrie 4.0 is overal. Van koelkast tot straalmotor, alles is ‘connected’ en we zitten midden in de vierde industriele revolutie. Of toch niet?

Veel partijen zijn nog volop met industrie 3.0 bezig en werken daarbij met systemen die al heel wat uren hebben gedraaid. PLC’s uit de jaren ‘90 houden de boel nog aan de gang en op sommige plaatsen draait het CMMS al sinds het begin van de eeuw op dezelfde versie. Dat is misschien niet ideaal maar het is wel de praktijk. De kennis van die systemen erodeert. Kennisdragers vertrekken en leveranciers hebben al heel wat jaren terug de bakens verzet. Hoe houd je de boel draaiend?

Het is op veel plaatsen ‘tijd voor een nieuwe’ maar door uiteenlopende oorzaken staat het nieuwe systeem er nog niet. Ook daar is het van grote waarde om de bestaande automatisering te kunnen onderhouden en beheren.

Bij het NVDO Sicon webinar over Maintaining Aging Automation prikken we de peilstok in de markt, kijken we wat de stand van zaken is en discussiëren we over de mogelijkheden om de kennis van/voor oudere systemen beschikbaar te houden.

Tijdens het webinar kijken we met de volgende sprekers naar de verschillende aspecten van het beheer van aging automation:

Ron Verleun van Kuijpers Industry vertelt over kennismanagement voor automatisering bij klanten in de industrie. Wanneer stapt een opdrachtgever over naar een nieuw systeem en hoe houdt hij oude in de lucht.

Peter Goeijenbier van SupportPoints deelt zijn visie en ervaring in het vinden en ontginnen van oude kennis en waardevolle ervaringen voor technische automatisering. Veel kennis stroomt uit terwijl de behoefte niet afneemt

Jacqueline de Waal van Emerson Automation Solutions legt uit hoelang procesautomatisering onderhouden kán worden door een leverancier.

Met u en uw vragen wordt dit webinar een interactieve bijeenkomst en bouwen we gezamenlijk aan betere inzichten en waardevolle contacten.

Dit bijzondere webinar wordt in gezamenlijkheid georganiseerd: uw gegevens worden gedeeld
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren