NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
15-09-2020 - 17-09-2020
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 3 dagen
Startdatum: 15-09-2020
Einddatum: 17-09-2020
Plaats: Online

Toegang: Betaald

Asset Performance 4.0

Vakbeurs

The 4th Industrial revolution, IoT and predictive analytics are bringing unseen possibilities in maintenance, reliability and condition monitoring.

The virtual Asset Performance 4.0 Conference & Exhibition offers a unique opportunity to learn how new 4.0 technologies and fundamentals in operations, maintenance and asset management reinforce each other in order to achieve higher equipment reliability and cost performance in asset intensive industries.

Asset Performance 4.0 provides a comprehensive and attractive agenda of learning opportunities for asset managers, group maintenance & reliability leaders, COOs, manufacturing and operational managers, maintenance & reliability engineers, data engineers, digitisation managers, industry 4.0 project leaders, CTOs and IIoT specialists, working in asset intensive industries across Europe and throughout the world.

Visitors can browse through virtual booths, attend keynotes and webinars, and discover an attractive agenda of weekly follow-up webinars.
 

Bedrijfsinformatie

Deelnemers

CoThink bv - The Problem Solvers
iQunet
Realdolmen

Gerelateerde berichten

Asset Performance 4.0 gaat virtueel 3-daagse conferentie & een jaar lang wekelijkse webinars
Asset Performance 4.0 gaat virtueel
3-daagse conferentie & een jaar lang wekelijkse webinars In het kader van de internationale uitbraak en verspreiding van COVID-19 volgt BEMAS de ontwikkelingen op de voet, rekening houdend met de adviezen en aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale autoriteiten. De belangrijkste prioriteit van BEMAS is het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van werknemers, bezoekers, sprekers en exposanten. Rekening houdend met de onzekerheid van het risico van verdere verspreiding van COVID-19 in de komende maanden en de onzekere situatie over buitenlandse reisen, heeft het bestuur van BEMAS unaniem besloten om de Asset Performance 4.0 conferentie en beurs virtueel te laten doorgaan. Het evenement vindt online plaats op 15, 16 en 17 september 2020. Op het online platform zijn zowel de beurs als de conferentie virtueel bij te wonen. Deelnemers kunnen dus de beurs bezoeken, chatten of bellen met standhouders, of deelnemen aan rondetafels. Daarnaast kunnen ze ook de conferentiepresentaties en keynotes bijwonen.
11-06-2020  |  1029x  |  Kort nieuws  | 
Nomineer een kandidaat voor de Asset Performance Awards Kent u een bedrijf dat een plek in de spotlights verdient?
Nomineer een kandidaat voor de Asset Performance Awards
Kent u een bedrijf dat een plek in de spotlights verdient? BEMAS, de Belgian Maintenance Association, organiseert jaarlijks de Asset Performance Awards om projecten in maintenance & asset management in de kijker te zetten. De wedstrijd staat open voor asset owners & service providers, maar iedereen kan een bedrijf nomineren voor een Award . Kent u een bedrijf dat een plek in de spotlights verdient? Nomineer het dan voor een van deze awards: * Asset Performance 4.0 Voor digitale innovaties en 4.0-trajecten * Best Improvement in Maintenance & Asset Management Waar goed uitgedachte plannen in de kijker gezet worden * Technical Team of the Year Waar team-spirit in de bloemetjes gezet wordt.
11-06-2020  |  735x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren