Nederlands
English
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
28-04-2021 - 29-04-2021
Deel dit event
Soort: Vakbeurs
Duur: 2 dagen
Startdatum: 28-04-2021
Einddatum: 29-04-2021
Plaats: Antwerpen

Toegang: Gratis (na registratie)

Maintenance

Vakbeurs

De wereld van productiegericht onderhoud, uw wereld… die is zo uniek, grensverleggend en beweegt enorm. Gelukkig is er het jaarlijks topevent Maintenance om bij te blijven.

The place to be voor elke professionele speler in industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid.

Schaaf uw kennis bij aan de hand van masterclasses over onderhoudsstrategie, voorbereiden shut-downs, maintenance 4.0, veiligheid en cases van vakmensen.

Proef van innovatie, automatisering en virtual reality tijdens de BEMAS Innovation Tour/Award, Robot Demo zone en Virtual Maintenance zone.
 

Bedrijfsinformatie

Easyfairs
Easyfairs
Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ’s wereld toonaangevende beursbedrijven. In 2018 werd Easyfairs uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ en in 2019 door Deloitte bekroond tot ‘Best Managed Company’. Easyfairs Group organiseert 220 events in 18 verschillende landen (Algerije, België, China, Denemarken, Verenigde Arabische Emiraten, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Noorwegen, Portugal, Singapore, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Nederland) en beheert 10 expohallen in België, Zweden en Nederland (Antwerpen, Gent, Mechelen-Brussel Noord, Namur, Gotenburg, Malmö, Stockholm, Gorinchem, Hardenberg en Venray). Easyfairs Nederland is ontstaan uit twee organisaties: Easyfairs en Evenementenhal. Beide organisaties hebben elkaar in 2016 gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs is het bedienen van verschillende communities en hen een beeld te geven van hun toekomst op niet te missen events die aansluiten op hun behoeften. In Nederland organiseert Easyfairs meer dan 80 events. Het portfolio bestaat onder andere uit: Empack, Solids, Pumps & Valves, Maintenance, Worksafe, Aqua NL, MIX, Recycling & Metavak. Easyfairs Nederland beheert drie eventlocaties in Nederland: Evenementenhal Gorinchem, Evenementenhal Hardenberg en Evenementenhal Venray. Easyfairs Nederland organiseert ook beurzen en evenementen op externe locaties, waaronder in RAI Amsterdam, Ahoy Rotterdam, Jaarbeurs Utrecht en Brabanthallen in Den Bosch. Easyfairs Nederland streeft ernaar om Nederlands meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in voor haar medewerkers en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs Nederland.
Laatst bijgewerkt: 05-12-2019

Deelnemers

Gefran BeneluxiQunetNMF Techniek
Nord-Lock Benelux B.V.Profiltra B.V.Realdolmen
UE Systems Europe

Gerelateerde berichten

Elektrische Ontladingsdetectie met Ultrasoon Ultrasoon inspectie kan toegepast worden op alle voltage niveaus (laag, medium en hoog).
Elektrische Ontladingsdetectie met Ultrasoon
Ultrasoon inspectie kan toegepast worden op alle voltage niveaus (laag, medium en hoog). Ultrasoon inspectie kan toegepast worden op alle voltage niveaus (laag, medium en hoog) en detecteert: - Corona - Deelontlading - Vonkvorming - Mechanische vibraties (transformatoren) Veiligheid Gebruik een ultrasoon instrument om ingesloten elektrische apparatuur te scannen voordat u deze opent voor verdere inspectie. EFFICIËNTIE Vanwege de kenmerken van ultrasoon kan een Ultraprobe de locatie van een ontlading snel en gemakkelijk bepalen. Nauwkeurige diagnostisch Ultrasoon spectrale analyse software helpt bij het identificeren van geluidspatronen gerelateerd aan elektrische emissies. Hoe ultrasound elektrische inspectie werkt Deelontlading, vonkvorming en corona veroorzaken allen ionisatie wat de omliggende luchtmoleculen verstoort. Een Ultraprobe detecteert deze hoog frequente geluiden geproduceerd door deze emissies en vertaald deze (heterodyning) naar hoorbare frequenties. De specifieke geluisdkwaliteit van elke type emissie kunt u horen in de koptelefoon.
16-11-2020  |  710x  |  Kort nieuws  |   | 
4Site - Continu monitoren van elektrische assets De oplossing voor het online monitoren van kritische Elektrische apparatuur.
4Site - Continu monitoren van elektrische assets
De oplossing voor het online monitoren van kritische Elektrische apparatuur. Luistert continu De 4Site monitoort continu en detecteert daardoor meteen hoog frequente geluiden op die worden veroorzaakt door ontladingen zoals: corona, deelontlading & vonkvorming. Contactloos Door het toepassen van meten door de lucht (airborne), zal er geen direct contact zijn met de elektrische componenten die worden gemonitord, wat de installatie van de sensoren makkelijker en veiliger maakt. Geoptimaliseerde data De 4Site is zo ontworpen dat er geen overbelasting is van data, en zal alleen bij alarm data versturen. Ondanks dat de 4Site altijd luistert, zal deze alleen informatie doorsturen wanneer er een alarm is. Meetbereik Elke 4Site is zo ontworpen dat deze een capaciteit heeft om tot 4 locaties tegelijkertijd te monitoren. Continu monitoren van elektrische assets Wanneer elektrische componenten zoals, lastscheiders, transformatoren, isolatoren etc, falen. Dan kunnen de gevolgen enorm zijn. De gemiddelde kosten van een elektrische asset die faalt waardoor
18-08-2020  |  1132x  |  Productnieuws  |   | 
Gefran gfx4-Ir vermogenregelaar versie 3.0 Uiterst compact én krachtig
Gefran gfx4-Ir vermogenregelaar versie 3.0
Uiterst compact én krachtig GFX4-IR is de all-in-one oplossing voor industrieel vermogenbeheer om productieprocessen te optimaliseren. Dankzij de integratie van verschillende functies kunnen zowel driefasige systemen als 4 onafhankelijke elektrische belastingen gecontroleerd worden. Binnen één enkel apparaat worden 4 closed-loop PID-controllers, 4 solid-state relais (SSR) tot 40A per kanaal, 4 zekeringen, 4 stroomtransformatoren, 4 digitale en 8 analoge ingangen gecombineerd. Dit alles in een compacte installatie, met een aanzienlijke vermindering van de bekabeling. De 4 geïntegreerde PID-controllers garanderen een nauwkeurige regeling van de parameters. Aan de andere kant kunnen de 4 SSR-uitgangen zowel de eenvoudigste lineaire resistieve belastingen, als de niet-lineaire belastingen zoals infrarood lampen, Super Kanthal, Silicium-Carbide (SiC) en Molybdeen-Silicium (MoSi2) aansturen. Een breed scala aan veldbussen maakt een gemakkelijke integratie van de GFX4-IR mogelijk, zelfs in het meest
16-06-2020  |  814x  |  Productnieuws  |   | 
Webinar: Word een master in maintenance
Webinar: Word een master in maintenance
Volg deze gratis webinar en word een master in maintenance: Rimses in een notendop: • Biedt een goed overzicht van alle assets, installaties, machines met opgave van locatie • Beschikt over alle informatie (handleidingen, instructies, foto’s,… ) gekoppeld aan de machine fiche • Storingsmeldingen opvolgen om snel actie te kunnen nemen • Controleren of alle essentiële taken werden uitgevoerd • Uit te voeren werkzaamheden plannen • Checklists aanmaken voor inspectierondes • Veiligheidsprocedures opvolgen voor en na onderhoudswerkzaamheden.
11-06-2020  |  848x  |  Kort nieuws  | 
Rimses onderhoudssoftware 6 maanden gratis licentie
Rimses onderhoudssoftware 6 maanden gratis licentie
We leven in ongeziene tijden door een pandemie die ons wereldwijd voor voldongen feiten stelt. Met z’n allen proberen we de gevolgen ervan in te perken en doen we ons uiterste best om verdere besmettingen een halt toe te roepen. Het is bewonderenswaardig dat velen van jullie ondertussen al de handen uit de mouwen hebben gestoken en creatief aan de slag zijn gegaan om jullie steentje bij te dragen tijdens deze crisis. Aan bedrijven die actief zijn in de strijd tegen het Coronavirus, bieden wij de kans om gedurende 6 maanden onze onderhoudssoftware, Rimses, te gebruiken. De licentiekost nemen wij tijdens deze periode voor onze rekening. Met een minimum aan begeleiding helpen we u hiermee op weg. Meer dan ooit is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de productie-infrastructuur up en running blijft. Door preventief onderhoud kan men storingen en stilstanden vermijden. Een goede onderhoudssoftware kan u hierbij helpen. Op dat vlak willen wij ook ons steentje bijdragen
13-05-2020  |  922x  |  Kort nieuws  | 
Innovation Thursday met Smart Industry als topic Donderdag 20 februari
Innovation Thursday met Smart Industry als topic
Donderdag 20 februari Op donderdag 20 februari organiseren wij een nieuwe Innovation Thursday met Smart Industry als topic. In slimme bedrijven zijn de productievloer en het magazijn onderdeel van een coherent geheel waar informatie gemeten en verzameld wordt in een data platform. Met die data krijgen we via machine learning en artificiële intelligentie inzichten die ons in staat stellen om machines optimaal in te zetten. Een hogere productie, een langere levensduur en maximale uptime zijn hiervan het resultaat. We merken verschillende trends op waarbij mens en machine steeds vaker samenwerken en daarnaast ook nieuwe noden waarbij het productieproces zich dynamisch kan aanpassen op basis van specifieke klantverwachtingen. Al een gehele tijd vat men het antwoord op deze uitdagingen samen onder de noemer ‘Smart Industry`. Bent u de beslissingsnemer die ervan overtuigd is dat verandering en innovatie noodzakelijk is en die dit ook echt wil implementeren
13-02-2020  |  1313x  |  Kort nieuws  | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren