NL
UK
 Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
05-03-2020
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 1 dag
Datum: 05-03-2020
Plaats: Houten

Toegang: Betaald

Betekenisvol Leiderschap en Verandering in Asset Management

Cursus

Een organisatie is haar mensen en functioneert door hun interacties. Sociale interacties vormen de individuele gedachten, houdingen en gedragingen van mensen, evenals hun groepsculturen. Organisatie en team culturen zijn het resultaat van hoe managers en medewerkers samenwerken en handelen.

De focus op mensen en sociale interacties is dus de sleutel tot het bereiken van harmonie tussen individuele motivatie en organisatorische doelstellingen. Dat geldt ook wanneer organisaties hun bedrijfsefficiency moeten verbeteren en mensen daarin een belangrijke factor zijn. Immers, het is de mens die nieuwe technologieŽn ontwikkelt, toepast en onderhoudt.

Doel
Deze masterclass geeft je inspiratie, begeleiding en reflectie voor betekenisvol leiderschap en verandering in Asset Management.

Onderwerpen

Identification

Het op basis van de ervaringsverhalen van de deelnemers identificeren van veranderkrachten en hun impact op mensen, hun organisatie en bedrijfsvoering in de context van asset management

Course of Action
Het in dialoog uitzetten van een verandertraject voor de implementatie van Asset Management met een routekaart als organisch leer-en ervaringstraject

Human Interaction

Het managen van de dynamiek en sociale interactie tussen (groepen van) mensen, die werken aan de implementatie van Asset Management, door innovatief gebruik te maken van: theater

Tijdens deze masterclass brengen de deelnemers hun (maintenance)ervaringsverhalen in. Na de masterclass wordt digitale begeleiding in de vorm van e-learning geboden om te reflecteren op het toepassen van het geleerde in de praktijk.

Bestemd voor

Deze masterclass is bestemd voor managers die opereren op strategisch en tactisch niveau: asset owners, asset managers, projectleiders, programmamanagers en onderhoudsmanagers. Ook voor professionals die naar dit niveau willen groeien, zijn welkom.

De kosten van deelname bedragen
Voor NVDO-leden Ä 590,- en voor niet-leden Ä 690,-

De kosten omvatten
Lunches, koffie en thee, alle documentatie, e-learning en presentaties.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverteren